Mindent a szemnek, semmit a kéznek Elnök úr!

Úgy tûnik, a CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája mérkõzés kapcsán nem fogytak el a bulvár jellegû hírek, a franciák után most az oroszok is elõrukkoltak egy kínos pillanattal.

Az egyik orosz televízió csatorna lencsevégre kapott egy meglehetõsen kínos pillanatot a CSZKA Moszkva – Real Madrid keddi Bajnokok Ligája összecsapása elõtt, ami eddig nem látott napvilágot.

A csatorna munkatársa épp interjút készített a CSZKA Moszkva tulajdonosával, Jevgenyij Ginerrel, amikor a háttérben megjelent Sergio Ramos. Az elnök a játékost látva egy gesztust akart tenni, megveregette a vállát, azonban a védõ egyik szemfüles kísérõje, aki feltehetõen nem volt tisztában azzal, kit is fog rendre utasítani, visszahúzta a „szabályszegõ” orosz kezét, majd megkérte, hogy „ne érintse meg a játékosokat”.

Az elnök arcán látszott a meglepettség, majd rákérdezett, hogy „mi a probléma, én vagyok a CSZKA Moszkva elnöke”. A kínos szituációt tovább tetézve a buzgó kísérõ még válaszul hozzátette, „mindegy, akkor sincs érintés”, majd elköszönt és sietve távozott.

Giner egyébként az orosz maffia egyik befolyásos alakja.

 

Forrás: 101greatgoals.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK