Sergio Ramos: Egyszer majdnem abbahagytam a focit

Sergio Ramos és José Casado (a Rayo Vallecano játékosa) mindketten 1986-ban születtek, együtt játszottak a Sevilla utánpótlás csapataiban, és azóta is jó barátságot ápolnak. A két srác a Rayo stadionjában találkozott néhány nappal a vasárnapi derbi elõtt.

Casado: Olyan, mintha tegnap lett volna. Csodálatos, boldog évek voltak.

Ramos:
Többet láttalak téged, mint a saját családomat! Nagyon jó csapatot alkottunk, néhányan még nálunk is jobbak voltak. Sok címet nyertünk, jó emlékeim vannak. Olyanok voltunk, mint egy család, voltak nagyszerû pillanataink együtt.
José nagyon kimagaslott a többiek közül. Nagy területet játszott be, gólokat szerzett. Mindig viccelõdött, de elég zárkózott is tudott lenni, ha pedig ugrattuk, mindig ideges lett.

Casado:
Sergio szellemi vezér volt. Nagyszerû személyiségével vezetett minket a meccseken. Emlékszem, hogy egy sérülése után azt mondta nekem, hogy fél a játéktól.

Ramos:
Nagyon nehéz idõszak volt az nekem, gondolkodtam rajta, hogy abbahagyom a focit. Padlón voltam, de sikerült átlendülnöm a nehézségeken, az álmaim pedig valóra váltak. Mindig határozott voltam, ezért is sokkolta Josét amikor ezt mondtam. Általában én szoktam feltüzelni a többieket és mindig harcoltam értük.

Casado:
A vasárnapi meccs nagyszerûnek ígérkezik. Érzelmekkel teli és izgalmas lesz. A Real Madrid minden csapatot egyformán tisztel, ezért is vannak tíz pontos elõnyben. Õk vezetik a tabellát, igazi csapatként játszanak, de mi a szurkolóink támogatását élvezve harcolni fogunk a három pontért.

Ramos:
Ez egy madridi derbi, mi pedig nagyon örülünk, hogy a Rayo az elsõ osztályban szerepel. A legnagyobb tisztelettel adózunk nekik, õk pedig megérdemelten tartanak ott, ahol most vannak.

Casado:
Mourinho mindent megnyert már különbözõ csapatokkal. Nagyon ambiciózus, idén pedig remekül teljesít.

Ramos:
Az edzõd ösztönzõ, és kiváló szezonja van. Az emberek tisztában vannak vele, hogy a Rayo meg tudja nyerni a meccseit, ez pedig nagy érdem. Nagyon tetszik a keretetek, de az olyan srácok, mint Javi, Cory vagy Michu és Costa jót tesznek a csapatnak.

Casado:
A Real Madrid kerete lenyûgözõ. A kapustól kezdve mindenki keményen dolgozó futballsztár. Kiváló védelmük van, Ronaldo pedig ott van elõl. Ha Benzema nem játszik, Higuaín átveszi a helyét, ha Di Maria kiesik, Kaká beugrik… Mindenki ilyen játékosok ellen akar játszani.

Ramos: Jobb, ha készen álltok! (mindketten nevetnek)

Casado:
Sergio tükörképe akkori önmagának. Huszonöt évesen mindent megnyert, meg fog dönteni minden rekordot. Úgy gondolom, hogy Spanyolország valaha volt legjobb középsõ védõjeként fogják emlegetni.

Ramos: Nagyon örülök, hogy Josénak ilyen jó szezonja van, remélem így folytatja. Ha továbbra is ilyen keményen dolgozik, biztosan be fog jelentkezni érte egy nagycsapat.

Casado:
A Real Madrid tíz ponttal vezeti a bajnokságot, nem hiszem, hogy négy meccset is elbuknának. Harcolni fognak a bajnokság és a Bajnokok Ligája megnyeréséért.

Ramos:
A Rayo alulról kapaszkodott fel, mindenki szereti õket. Remélem, hogy elég pontot szereznek a jövõ évi Európa-ligához, de azt is remélem, hogy csak hétfõtõl kezdik a pontszerzést.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK