Mourinho lakást vásárolt Londonban

José Mourinho egy napra Londonba látogatott, ez pedig már elég volt az angol sajtónak, hogy különbözõ találgatások gyártásába kezdjen.

A Real Madrid vezetõedzõje megragadta az alkalmat, hogy a Rayo Vallecano elleni gyõzelem után két napig nem kellett edzést tartania csapatának, és feleségével együtt egy rövid kirándulás erejéig Londonba látogatott.

Mourinho konkrét céllal érkezett az angol fõvárosba: egy frekventált helyen szeretett volna lakást vásárolni, hogy késõbb ezzel már ne kelljen bajlódnia. Az angol sajtó szerint a portugál szakember nyilván azért mérte fel a helyi kínálatot, mert a nyáron elhagyja a Real Madridot, és egy londoni csapathoz szerzõdik: az ajánlatok közül mindenesetre válogathat, a Chelsea mellett ugyanis a Tottenham és az Arsenal is szívesen alkalmazná.

Hitelt ad az angol lapok beszámolóinak, hogy Mourinho érkezése után több szurkolóval pózolt a Heathrow-i repülõtér környékén, amit a szemfüles fotósok persze meg is örökítettek. A hírek szerint a portugál több lakást is megnézett, majd kiválasztott egyet, amit aztán megvásárolt.

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK