Az április a közös meccsnézéseké

A szezon végéhez közeledvén a Királyi Gárda két fronton harcol a végsõ gyõzelemért, és mindkét fronton magas játékerõt képviselõ riválissal küzd majd meg. Ennek apropóján ismét közösségi meccsnézéseket szervezünk, amire minden Real Madrid-drukkert várunk!


Bayern München – Real Madrid:

A Real Madrid tovább menetel a tizedik Bajnokok Ligája gyõzelme felé, az elõdöntõben pedig nem kisebb ellenféllel kell szembenéznie mint a Bayern Münchennel. A Bõrnadrágosok ellenében végre egy igazi, klasszikus rangadóra kerülhet sor a BL-ben, amit egyetlen futballkedvelõ sem hagyhat ki. Természetesen a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesülete most is megszervezi szokásos meccsnézését, amelyre minden madridistát várunk szeretettel!

2012. április 17. 20:00
Sugár Bowling & Pub
Budapest, 1148, Örs vezér tér 24.


Barcelona – Real Madrid:

A végéhez közeledik és egyre élesebb a szezon, fokozódik az izgalom, a két spanyol gigász pedig pont most fut össze a ligában. Ez az El Clásico kiemelt jelentõséggel bír, hiszen akár a bajnoki cím sorsáról is dönthet! A Barcelona – Real Madrid mérkõzés alkalmából közös meccsnézés szervezõdik a Sugár Bowling & Pubban, ahová minden madridi-érzelmû drukkert várunk. Gyere el Te is, és szurkolj velünk az örökrangadón!

2012. április 21. 19:30
Sugár Bowling & Pub
Budapest, 1148, Örs vezér tér 24.


Real Madrid – Bayern München:

A Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágóján a Real Madrid fogadja a Bayern Münchent. A tét nem kevesebb, mint a döntõbe jutás, de hogy vajon a Királyi Gárda szállhat majd harcba a tizedikért, vagy az FC Hollywood próbálhatja meg hazai pályán elhódítani a végsõ gyõzelmet, továbbra is kérdéses. Ami biztos, hogy ezen az estén választ kapunk a kérdésre, illetve hogy a madridisták ismételten összegyûlnek a Sugár Bowling & Pubban, hogy együtt szurkoljanak kedvenceiknek. Gyere el Te is és izguld végig velünk a párharc második felvonását!

2012. április 25. 20:00
Sugár Bowling & Pub
Budapest, 1148, Örs vezér tér 24.

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK