Özil: Ez életem legszebb idõszaka

Sami Khedira után Mesut Özil is interjút adott a német válogatott edzõtáborában, a Bild munkatársai beszélgettek vele.

Hogy érzed magad?
Kétség kívül ez életem legszebb idõszaka, nagyon szerencsésnek érzem magam. Karrierem legjobb szezonja van mögöttem. Óriási érzés volt a Real Madriddal magasba emelni a bajnoki trófeát.

Az Európa-bajnoksággal kapcsolatban mi a megérzésed? Sikerülhet?
Jó elõérzetem van. A célunk a végsõ gyõzelem, ha nem így lenne, feleslegesen utaznánk. Itt tökéletesen fel tudunk készülni, teljes mértékben a bajnokságra tudunk koncentrálni.

Mi lesz, ha most sem sikerül?
2008-ban Németország második volt az Európa-bajnokságon, 2010-ben pedig bronzérmet szereztünk a Világbajnokságon. Mindig a cél elõtt buktunk el. Nagy csalódás lenne, ha megint másodikak lennénk. Ha már a bajorok is megérkeznek, tényleg nekikezdhetünk a munkának. Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy sikerülhet!

Két éve a Real Madridban vagy, erõsebb és robosztusabb lettél.
Sokat dolgozom a testemen. Viszont arra vigyázok, hogy ez ne menjen a gyorsaságom rovására. A Real Madridnál egyébként sok játékos teste kidolgozott, de Cristiano Ronaldóé egyedülálló.

És õ milyen ember?
Igazán jó srác, nagyon segítõkész. Egyébként a Real Madridnál ha belépsz az öltözõbe, azonnal jól érzed magad. Mindenki viccelõdik, teljesen mindegy, hogy mekkora név. Senki nincs elszállva magától.

Sami Khedira megtalálta a szerelmet. Te hogy állsz ezzel a kérdéssel?
Inkább a futballista énemrõl írjatok, a magánéletemet szeretném továbbra is megtartani magamnak. Tudom, hogy olyan életet élek, amelyrõl milliók álmodnak, de keményen meg is dolgoztam ezért. És továbbra sem lesz másképp. Ha megnyernénk az Európa-bajnokságot, akkor az egész családomat és a barátaimat elvinném nyaralni.

Forrás: Bild
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK