A Madridban látják Modricot

Horvátországban tényként közlik: Luka Modric a Real Madrid játékosa lesz. A hírek szerint hamarosan pont kerülhet az ügy végére, és a Tottenham végül 35 millió euróért fog megválni a középpályástól.

Luka Modric nagyon közel a Real Madridhoz. A horvát sajtó tegnap lezártnak nyilvánította a futballista átigazolását, és 35 millió eurós vételárat közölt. Elsõként a www.24sata.hr nevû weboldal adott hírt a transzferrõl, egy a játékoshoz közel álló, névtelenségét kérõ informátorra hivatkozva. „Minden kielégítõen végzõdött. Luka és a Madrid mindenben megállapodtak. A Tottenham jelent még némi akadályt, de minden meg fog oldódni. Gyorsan lezárják az ügyet” – mondta az illetõ.

A 26 éves horvát játékos már elismerte, hogy ezen a nyáron elhagyja Angliát. Ezt a Herzegovina.info idézte tõle, bár Modric nem jelölte meg, hová fog igazolni. A spanyol AS július 2-án értesült arról, hogy létrejött az egyezség közte és a Real Madrid között. A Spurs 50 millió eurót kért Modricért, és kezdetben Nuri Sahint is bevonták volna az üzletbe, ám a török visszautasította ezt a lehetõséget.

A pénz
Horvátországi hírek szerint a felek végül 35 millió euróban állapodtak meg, Daniel Levy, a Tottenham elnöke azonban még nem mondta ki az utolsó szót. Többet akar. A Real Madrid mellett a Chelsea és a Manchester United is szívesen látná Modricot, de Levy nem akarja az egyik közvetlen riválisát erõsíteni. A legmagasabb összeget egyébként a Paris Saint-Germain ajánlotta (40 millió eurót), ám a játékos nem szívesen szerzõdne Franciaországba. Õ már döntött, és egyre közelebb kerül a Real Madridhoz…
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK