Kaká: Vissza akarom nyerni az önbizalmam

Kaká bemutatta új Adidas cipõit a La Casa de Campo sportkomplexumban. A brazil középpályás megmutatta milyen jól céloz, miután négybõl négyszer betalált a tó közepén felállított kapuba.

A Real Madrid középpályása természetesen a sajtónak is nyilatkozott eseményen: „Igen nagy motiváció azt tudni, hogy Mourinho számol velem. Remélem készen állok majd, amikor szüksége lesz rám. Számomra egy új etap kezdõdik a Real Madridnál, továbbra is azzal a céllal dolgozom majd, hogy önbizalmat szerezzek és megnyerjem az edzõ bizalmát is, hogy folyamatosabban játszhassak. Boldog vagyok, a feladatom pedig az, hogy dolgozzak, a mai szabadnapomon pedig dupla edzést végzek. Ha kimegyek az utcára, az emberek szeretik azt látni, amikor élvezem a futballt a Bernabéuban. Ez az amit én is akarok és remélek”.

A Blancók játékosa megdicsérte a csapat középpályáját és biztos abban, hogy Modric és Essien jelenléte pozitív hatással lesz a játékosokra és a szurkolókra is: „A középpályán remek játékosaink vannak, Modric és Essien pedig nagy és jó versenyt kreál majd így a csapaton belül. Mindketten lényegesek, mert a csapat a legfontosabb és szükségünk van egymásra”.

Kaká a Bajnokok Ligája ellenfeleket is elemezte: „Nagyon erõs csoportunk van, itt a német, holland, angol és spanyol bajnok. Nehéz csoport, de számunkra jót tesz, mert keményen kell kezdenünk egy fontos versenyben, aminek a megnyerésére pályázunk. Az ilyen kezdés arra szolgál, hogy már a legelejétõl koncentráljunk”.

A brazil játékos ezt követõen beszélt a szezon elsõ megszerzett trófeájáról, a Barcelona ellen begyûjtött Spanyol Szuperkupa gyõzelemrõl is: „A Szuperkupa elhódítása bizonyítja, hogy ez a csapat az összes címért harcolni fog a szezon során. Egy remek ellenfelet sikerült legyõznünk, így azt gondolom megmutattuk, hogy mindent megnyerhetünk”.

A Cristiano Ronaldo kapcsán kialakult botrány kapcsán Kaká egyértelmûen fogalmazott: „Megmondanám neki, hogy tudja, hogy mindenben számíthat ránk, bármirõl is legyen szó. Meghatározó játékos, a csapat mellette áll, fontos, hogy boldog legyen”.

Kakát az újságírók természetesen a következõ, Brazíliában rendezendõ Világbajnokságról, valamint a torna hivatalos labdájának elnevezésérõl is faggatták: „Nagy motivációt jelent, egy álom lenne a hazámban részt venni egy Világbajnokságon. Korábban már három tornán is szerepet kaptam, szeretnék jó teljesítményt nyújtani a Real Madridban, hogy ismét lehetõségem nyíljon rá, hogy világbajnoki mérkõzésen lépjek pályára. A labdát Brasucának fogják hívni, mely egy igencsak brazilos név, megmutatja, hogy brazilnak lenni büszkeség”.

Végezetül ejtett néhány szót a cipõrõl is, melyet az eseményen a játékos segítségével bemutattak: „Egy játékos számára nagyon fontos, hogy bízzon a saját cipõjében, kényelmesnek kell lennie, a meccsek alatt érezni sem szabad, hogy a lábadon van. Tizenkilenc éves korom óta Adidasban játszom”.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK