Benzema: Ismerjük az Ajaxot

A második Bajnokok Ligája forduló is elérkezett, a cél pedig ugyanúgy a gyõzelem. A Manchester City elleni gyõzelem után Mourinho fiai Amszterdamba utaznak, hogy szembeszálljanak az Ajax együttesével.

A két csapat útjai az elmúlt két szezonban is keresztezték egymást. A négy mérkõzés alatt a Real Madrid 12 gólt szerzett, viszont a holland együttes játékosai egyszer sem tudták bevenni Casillas kapuját. A BL elsõ fordulójának egyik fõszereplõje, Karim Benzema tudja, hogy a csapatok évrõl évre változnak, ami persze nem akadályozza meg azt, hogy a madridiak felkészüljenek és gyõzni menjenek Amszerdamba, annak ellenére, hogy a hollandok szeretnék megnehezíteni a fõvárosiak dolgát. „Minden évben változik a csapat, a mentalitás nem ugyanaz. Tudjuk, hogy nehéz meccs lesz, mert mindenki le akarja gyõzni a Real Madridot. Ez mindig megtörténik, jól fel kell készülnünk és meg kell mutassuk a mi szintünket”.

A francia támadó már tudja mit jelent betalálni a holland együttesnek. Gólt szerzett két éve Amszterdamban (0-4) és a Bernabéuban is betalált a múlt szezonban (3-0). Karim ezt mondta a meccsrõl: „Ismerjük az Ajaxot, sokat játszottunk ellenünk az elmúlt években. Nem lesz könnyû, mert minden mérkõzés nehéz, de meg kell nyernünk ezt a fontos meccset”.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK