Piqué: Mourinho itt már nem talál balhét, így csinálja Madridban

Gerard Piqué (teljes nevén Gerard Piqué i Bernabeu...) egy katalán rádióban adott nyilatkozatában meglehetõsen szókimondó volt. A Barcelona középsõ védõje a csapata kapcsán felreppenõ hírekre reagált, de beszélt a Real Madridról is.

Az interjú során, ami egyébként közel egy órás volt, a katalán játékos elmondta, csapata és a Real Madrid között manapság sokkal nyugodtabb a kapcsolat. „Nincs olyan feszültség a csapatok között, mint tavaly. Mourinho rájött, hogy már nem kell ide jönnie, ha balhét akar, mivel azt itt nem talál, végül pedig odáig jutott, hogy a saját klubjában okoz bajt.” – mondta a katalánok védõje.

Emellett Piqué szerint a Madrid most megissza annak a levét, hogy a Barca mögött van a tabellán a bajnokságban. „Amikor te vagy hátrébb a tabellán, a dolgok mindig nehezebbek. Tavaly láthattunk erre példát, amikor mi voltunk ugyanebben a helyzetben.”

A Madrid öltözõjének lehetséges problémáira is kitért a játékos: „Voltam már sok öltözõben, és elmondhatom, nincs jobb, mint a miénk. A Madridnak megvannak a problémái, de jobb, ha errõl nem beszélek.”

A Barca keretével kapcsolatban Piqué elmondta, jól mennek a dolgok. „Nagyszerûen érezzük magunkat, de akkor sem volt másképp, amikor 12 pont elõnyünk volt a Madriddal szemben, és a Bernabéuba kellett mennünk nyerni, mert ha kikaptunk volna, feljöttek volna 1 pontra… Ez a Madrid pedig sokkal erõsebb annál a csapatnál. A bajnokság még nem dõlt el. Akkor mindent megnyertünk, de októberben nem osztanak trófeákat. Két meccset elvesztettünk, és már el is illant hat pont. Ha ez most megtörténne, akkor újra visszakerülnénk a ringbe.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK