A Real Madrid kapust keres

A Marca TV „Futboleros” címû mûsora szerint a Real Madrid egy olyan kapus után kutat a piacon, aki versenyhelyzetet teremthet Casillasnak, és aki egy esetleges eltiltás vagy sérülés esetén versenyképes helyettese lehetne a spanyol sztárnak. Nem lecserélni akarják Ikert, de egy olyan kapust akarnak, aki helyettesíteni tudja, ha szükséges.

Annak ellenére, hogy Iker Casillas olyan kapuskiválóságokat tartott maga mögött a kispadon a Real Madridnál, mint Illgner, César, Diego López, Dudek vagy Adán, vagy a válogatottnál, mint Cañizares, Reina, Palop és Valdés, a klub úgy gondolja, alapvetõ fontosságú lenne, hogy egy olyan kapus legyen Iker mögött, aki nyomást tud helyezni rá az edzéseken, és a kupában teljes értékû helyettese lehessen.

Aki dolgozott Casillas mellett tudja: „Ha Ikernek versenytársa akad, vagy veszélyben érzi a helyét, a teljesítménye megugrik.”
A jelenlegi második számú kapus, Adán szerzõdése június 30-án lejár, és egyértelmûvé tette, hogy jövõre elhagyja a Real Madridot.

A klub azt szeretné, ha az érkezõ kapus nem lenne 25-26 évesnél idõsebb.

Fontos, hogy tapasztalata legyen az elsõ osztályban, és reális áron kell érkeznie, nem kerülhet többe, mint három millió euró. A lista élén Roberto, a Zaragoza kapusa, és Andrés Fernández, az Osasuna hálóõre áll.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK