Casillas kifakadt a sajtóra

Ma délelõtt Iker Casillas egy hosszabb üzenetet tett közzé Facebook oldalán, ami egyfajta reakció volt a vele kapcsolatos sajtóhíresztelésekre, melyek szerint õ egy besúgó: „Az, hogy besúgónak hívnak, mindenen túltesz.”

„Az elmúlt hónapokban rengeteg rosszindulatú pletykának voltam szereplõje úgy, hogy ezeknek semmilyen valóságalapja nem volt. Valakik eldöntötték, hogy én boldogtalan vagyok a klubnál, mert nem ünneplek egy gólt [Cristiano Ronaldo gyõztes gólját a Manchester City ellen]. Akik ismernek elmondhatják, hogy mindig rendkívül ideges leszek, ha olyan gólt kapok, aminél úgy gondolom, tehettem volna valamit.”

„Aztán valamelyik nap azt írták a lapok, hogy nem támogatom Cristiano Ronaldót (nagyon kevesen vannak, akik nálam jobban csodálják õt), most pedig azt hallom, hogy besúgó vagyok, és információkat szivárogtatok a médiának.”

„Figyelembe véve azt, hogy karrierem csúcsán vagyok, és tizenhárom évet töltöttem el a világ legnagyobb klubjánál, ez mindenen túltesz. Úgy gondolom, hogy mindenkit ismerek a sportsajtóban, de ez számomra aljas dolognak számít.”

Végül a Real Madrid kapitánya José Mourinho iránti csodálatát is kifejezte. „Bizonyos emberek azt is állították, hogy én és Mou nem jövünk ki jól egymással. Ha van valaki, akit mindenkinél jobban tisztelek, akkor az az edzõm, aki újra gyõzelemre vezette a csapatomat.”

„És még valami. Ezen nagyot nevettem. Az emberek szerint spanyol zászló van a házam homlokzatán. Az igazából a szomszédom háza. Végül pedig remélem, hogy a csapatnak jobban megy majd. Ez az, amit jobban szeretnék, mint bármi mást. Emlékezzetek erre: Szeretlek benneteket!”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK