Pallister: Sir Alex Ronaldót akarja

Gary Pallister szerint Sir Alex Ferguson a nyár folyamán vissza akarja szerezni csapatába Cristiano Ronaldót, miközben a Manchester United épp rekordnak számító 20. bajnoki címének elhódítására készül. Az angol együttes korábbi védõje szerint a United kész bankot robbantani Ronaldóért.

„Biztosan tudom, hogy Sir Alex szeretné Ronaldót újra az Old Traffordon tudni. Hogy õszinte legyek, nem gondoltam, hogy ez lehetséges lehet, különösen idén nyáron, de most már kezdem elhinni. Sok múlik azon, hogy José Mourinho marad-e a Realban, de ha nem, akkor Ronaldót el lehetne csábítani.”

„Annak ellenére, hogy a Real ellen kiestek a Bajnokok Ligájából, a United bebizonyította, hogy õk Anglia legjobbjai, ez pedig egy olyan játékosnak, mint Ronaldo, nagyon fontos. Sir Alex sosem ül a babérjain, mindig törekszik arra, hogy a következõ szezon még jobb legyen, Ronaldo pedig nem csak 30 gólt garantálna neki, de a következõ bajnoki címet is.”

„Az egyetlen folt a United fényes szezonján a BL-kiesés. Sir Alex mindig azt mondja, a legjobban azt bánja, hogy nem nyerte meg többször ezt a versenysorozatot. A két csapat közötti különbséget pedig Ronaldo jelentette, tehát nem Sir Alexen múlik majd a dolog.”

„Ha Ronaldo elérhetõ lesz, akkor a United természetesen bankot robbantana, hogy megszerezze õt, ha pedig az új szponzorok is nyélbe akarják ütni az üzletet, akkor érdekes nyárnak nézhetünk elébe.”

Forrás: goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK