Iker és Mou távolabb van egymástól, mint valaha

Gyakran egy kép többet mond minden szónál. Errõl tanúskodik a Real Madrid cserepadjáról készült fotó is, amely Mou cserékhez intézett beszédét örökítette meg a San Mamésban. Azt mondhatjuk, hogy ez a kép tökéletesen jellemzi a portugál tréner és a Iker Casillas jelenlegi kapcsolatát.

Rögtön a mérkõzés kezdete után Mourinho felállt a helyérõl és ingerülten pár szót szólt a Madrid cseréihez. Mindenkihez, kivéve Ikerhez, aki az egésztõl távol, a pad szélérõl figyelte a portugált, ahogy Nachóval, Moratával, Higuaínnal, Varane-nal és Coentraoval beszél. A rögtönzött “szónoklat” közben az is látható, hogy a Casillashoz legközelebb ülõ Callejón is a tréner felé fordul, hogy meghallgassa Mou mondandóját, aki viszont egy pillanatra se nézett, vagy fordult a Madrid kapitánya felé.

A Cuatro felvételei alapján Mourinho azt akarta, hogy a játékosok vegyék fel a mezüket, hogy így egy pillanatot se veszítsenek egy kényszerû cserénél, „Miért nincs a padon ülõkön mez?”, kérdezte õket. Így nézett ki tehát a színhely, amely Casillas és Mourinho jelenlegi kapcsolatát jelenítette meg. A hálóõr távolabb van az edzõtõl, mint valaha. Ahogy attól is, hogy visszanyerje helyét a kezdõcsapatban.

Iker kihagyása a csapatból a San Mamésban egy újabb tüske volt a kapitány számára, aki szeretne visszatérni a kezdõbe. Mourinho iszambuli dicsérete után –„Casillas több, mint jól edz”, állította– már nincs meg a lehetõség, hogy a portugál tréner kedveskedjen Ikerrel, egy számára különleges pályától való búcsúzáskor. Egy kis lépés, amely oldhatta volna a feszültséget, de nem így történt. Casillas ismét csere volt és feltételezni lehet, hogy ez így is marad a szezon végéig.

Nem maradt más hátra, Casillasnak várnia kell az elsõ adandó lehetõségre. Júniusban viszont Del Bosque Iker megmentésére érkezik. A válogatottban érinthetetlen a Real Madrid kapitánya.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK