Pérez: Hosszabbítani fogunk Cristianóval

A Peña Madridista Ramón Mendoza Florentino Pérezt elnökének, Pepét pedig tiszteletbeli tagjának választotta az alapítás 25. évfordulóján. A Real Madrid elnöke több olyan kijelentést is tett, ami a szurkolók kedvére válhat.

Arról, hogy mit jelent az, hogy valaki a Real Madridhoz tartozik: “A klub legendája már 111 éve íródik, remek elnökök és játékosok történetén keresztül. De ami a legfontosabb: ez a klub azért válhatott azzá, amivé, mert az egyszerû emberek átadták a fiaiknak, mit is jelent a madridizmus.”

A jövõre nézve a következõket tartja fontosnak: “Valami olyan nagyságot örököltünk, amit kötelességünk fenntartani, és tovább fejleszteni. Az, hogy idáig jutottunk, az egységnek köszönhetõ. Arra kérlek titeket, hogy ezt ne feledjétek. Vitázhatunk egymás között, de egységben tudunk elõbbre jutni. A kritikák segítenek abban, hogy jobbak legyünk, de csak mi, a tagok vezethetjük a klubunkat. Ha ezt nem tévesztjük szem elõl, az erõt ad majd nekünk.”

A klub most nagy sikereket érhet el: “Mindenki hatással akar lenni a Madridra. Folyamatos nyomás alatt vagyunk, ezzel együtt kell tudnunk élni. Nem szabad letérni az útról, jobbnak kell lenni, és nem hagyhatjuk, hogy megosszanak bennünket. A május rendkívüli lesz, ott a BL, a Final Four és a Király-kupa is.”

CR7 jövõjével kapcsolatban megnyugtatta a klubtagokat: “Meg fogjuk újítani Cristiano szerzõdését.”

Raúlról a következõket mondta Pérez: “Nem ment el, csupán Németországba igazolt, illetve most Katarban játszik, de vissza fog térni, mert ez az otthona, és mindig is az lesz.”

Raúl szülei is részt vettek egyébként az eseményen.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK