Mourinho megnevezte a kezdõcsapatot

José Mourinho a holnapi mérkõzés elõtt válaszolt az újságírók kérdéseire. Megnevezte a várható kezdõcsapatot, s szûkszavúan értékelte kapcsolatát Casillasszal. Úgy véli, hogy a korábbi meccseken a Dortmundtól kapott gólok elkerülhetõek lettek volna.

Götze igazolása a Bayernhez: “Nem ismerem Götzét, és a Borussia szurkolók mentalitását, kultúráját sem, azt sem tudom, mit gondolhatnak a társai. Ezért azt sem tudhatom, hogy pozitív, negatív következményei lesznek, vagy semmilyen sem.”

Elképzelhetõ-e, hogy Casillas véd: “Diego López fog játszani. Reméljük Di María is játszhat, tegnap boldog napja volt, hiszen megszületett a kislánya, de megviselte érzelmileg, hiszen nem volt könnyû helyzet. A kezdõ tizenegyben lesz Diego López, Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrao, Xabi, Khedira, Özil, Cristiano és Higuaín.”

Casillasról: “Szakmai a viszonyunk, udvarias, mindketten udvarias emberek vagyunk.”

Az esélyekrõl: “Minden csapatnak 25% esélye van.”

A másik elõdöntõrõl: “Remélem, meg tudom nézni. Ez természetes. Egy másik sajtótájékoztatón azt mondtam, hogy nyugodt voltam a sorsoláson, mert mindegy, kit kapunk, nem lehet egyiket sem kiemelni a többi közül. Így hát nyugodtan fogom nézni azt a meccset. Nem vágyom arra, hogy valamelyik nyerjen vagy veszítsen. Annyit remélek, hogy jó meccs lesz.”

Mit vár a Dortmundtól: “Az a négy gól, amit nekünk lõttek, a mi hibánkból adódott. Minden gólt el lehetett volna kerülni. Több koncentrációt várok a védekezésben, egységesnek kell lennünk. Ha gólt kapunk tõlük, azok legyenek fantasztikus gólok, amikkel nem lehet mit kezdeni, amik megállíthatatlanok. Az indításoknál jellemzõ, hogy a csapatok Xabi miatt aggódnak és õt fogják, hiszen tudják, milyen hatással van a játékunkra. Természetesen készek akarunk lenni arra, hogy ezt a helyzetet is megoldjuk.”

 

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK