Mourinho: „Igen, meg…

Mourinho: „Igen, megkárosítottam a spanyol futballt azzal, hogy én voltam az edzõ, aki megtörte a Barcelona dominanciáját. Egy olyan dominanciát, ami véget nem érõnek tûnt, de a Real Madrid nyerte meg a Király-kupát a Barcelona ellen, a szuperkupát a Barcelona ellen, nyert Barcelonában és bajnok lett, történelmi 100 pontos sikerrel. Fantasztikus idõszak volt egy nagyszerû klubban, ahol elértem, amit akartam: három trófeát nyertem, ami még nem volt meg. Nem tudtuk megnyerni a Bajnokok Ligáját, de az nagyon nehéz. Mielõtt megérkeztem Madridba, még a negyeddöntõbe sem jutottak be hat éven át. Mi elvittük õket az elõdöntõig.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”