Jesé: Címeket akarunk nyerni

A fiatal spanyol támadó a Realmadrid TV-nek elmondta mennyire örül a lehetõségnek, hogy itt folytathatja karrierjét és tudja, hogy rengeteget kell még dolgoznia.

Gratulálok a négy éves szerzõdéshosszabításhoz. Képzelem mennyire örülhetsz…
Nagyon boldog vagy, hogy a világ legnagyobb klubjánál folytathatom, ilyen nagyszerû játékosokkal együtt. Igazi megtiszteltetés, hogy velük lehetek. Rengeteget dolgoztam korábban és remélem, hogy még feljebb juthatok.

A hosszabbítás mellett az elsõ csapathoz is felkerültél.
A múlt szezon igen nehezen indult a Segunda Divisiónban, végül viszont jól zártunk. A sok erõfeszítés meghozta gyümölcsét és így az elsõ csapatban lehetek. Minden a második csapatból gyökerezik.

Sergio Ramos a tegnapi sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a Real Madrid vonata csak egyszer áll meg és ezért élni kell az adandó lehetõségekkel. Készen állsz erre?
Sergio elképesztõ játékos és nagyszerû tanácsokkal lát el. Meg kell ragadni az alkalmat, mert csak kevésszer van rá lehetõség. Nekem ez megadatott és élnem is kell vele.

Mit vársz ettõl a szezontól az elsõ csapatban?
Nem könnyû itt játszani. Ez a Real Madrid, rengeteg fantasztikus játékos van és hatalmas versenyszellem. Remélem, hogy egy sikerekben gazdag idény lesz. Nagyon jó csapatunk van és mind jó kapcsolatot ápolunk egymással. Címeket akarunk nyerni.

Játékosként miben fejlõdött Jesé Rodríguez a Segunda Divisiónban?
Érettebb lett a játékom. Megtanultam, hogyan helyezkedjek jobban védekezésnél és többet passzoltam a társaimnak.

Az elmúlt szezonban megdöntötted Butragueño rekordját és te lettél az a játékos, aki a legtöbb gólt szerezte a Castillában a Segunda Divisiónban. Milyen célokat tûztél ki magad elé erre a szezonra?
Az elsõdleges az, hogy jól eddzek. Keményen kell dolgozni és mindig az adott napra koncentrálni.

Az idei keretben keverednek a fiatal és idõsebb játékosok, valamint több spanyol nemzetiségû is van. Milyen a hangulat az öltözõben?
Nagyon izgatottak és lelkesek vagyunk, várjuk a kezdést. Nagyon jó a kapcsolat mindenki között és reméljük, sikeresek leszünk ebben a szezonban. Nehéz lesz, de nagyon magabiztosak vagyunk.

Azt is látni lehet, hogy minden edzésen verseny van, mindenki igyekszik megmutatni Ancelottinak, hogy mit tud.

Meg kell próbálnunk megnehezíteni az edzõ dolgát, megmutatni neki, hogy mindannyian helyet szeretnénk magunknak a csapatban. Mindvégig harcolni fogunk, de mindig tiszteljük egymást és egy csapat vagyunk. Ancelotti azt akarja, hogy verseny legyen köztünk.

Milyen vele szemtõl szemben?
Az elmúlt néhány napban láttam, hogy õ egy nagyon komoly edzõ, egyértelmû elképzelésekkel. Intenzitást akar látni az edzés minden területén.

Mindenki dicséri azt a szerepet, amit Zidane játszik a csapatban. Beszéltél már vele? Mit ajánlott, hogy segítse a játékod?
Beszéltem vele. Örülök, hogy egy olyan valaki, mint õ, itt van, hogy tanácsot adjon és segítsen nekem. Mindent meg akarok tanulni tõle, amit csak tudok, úgy játékosként, mint emberileg. Mindenki tudja, hogy milyen, és biztos vagyok benne, hogy sokat fog nekünk tanítani.

Végül mit üzennél a Real Madrid szurkolóinak?
Azt szeretnénk, ha jóban-rosszban velünk lennének. Szükségünk lesz rájuk. Együtt sikerülhet.

 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK