Butragueño: Jobb vagy rosszabb is lehetne a csoportunk

Ma végre kiderült, kikkel kell megküzdenie a Real Madridnak ahhoz, hogy továbbjusson a Bajnokok Ligája csoportkörébõl. A blancókat egykori kiválóságuk, Luis Figo a B-csoportba sorsolta, ahol helyet kapott még a Juventus, a Galatasaray és a Koppenhága.

A törökökkel az elõzõ szezonban is találkozott a fõvárosiak legénysége, hazai pályán rendkívül veszélyes csapatról van szó, de a Juventus sem ígérkezik könnyû falatnak. A Koppenhága valószínûleg nem okoz majd nagy meglepetést – bár Butragueño úgy véli, otthon õk sem adják majd könnyen magukat. Lássuk, hogyan értékelte õ a sorsolás eredményét.

“Nem tudom, mit mondhatnék errõl a sorsolásról. Lehetett volna rosszabb, de akár jobb is. Kiegyenlített csoport lesz. Európában sosem lehetsz biztos semmiben, és nem szabad arra gondolni, hogy már bent is vagy a következõ körben.”

Juventus: “Két nagyon érdekfeszítõ meccsnek nézünk elébe a Juve ellen, legendás ellenfél, akik sokat fejlõdtek, nagyon tehetségesek. Nehéz lesz velük. Nagyon egységes a csapatuk, bonyolult feladat lesz mindkét találkozó.”

Galatasaray: “Már ismerjük õket az elõzõ szezonból, tudjuk, mi van bennük. Erõsek otthon. Törökországban sokat szenvedtünk azután, hogy gyakorlatilag megvolt a meccs, és tudjuk, milyen nyomást gyakorol ránk a szurkolótáboruk.”

Koppenhága: “Annak ellenére, hogy õk talán a legismeretlenebb csapat a négy közül, nagyon veszélyesek lesznek hazai pályán. A sérültjeinknek fel kell épülniük ahhoz, hogy magabiztosak lehessünk a csoportkörökben.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK