Kaká: Azt szeretném, ha a klub megkönnyítené a távozásomat

Kaká és édesapja már tárgyal a Real Madriddal, hogy a játékos minél kedvezõbb körülmények között távozhasson a klubtól. Egyelõre nem tervez levezetést egy gyengébb bajnokságban, mindenképp Európában folytatná egy olyan csapatnál, ahol folyamatosan kaphat lehetõséget a játékra. Kaká úgy érzi, megtette, amit meg kellett tennie, de nem teszi boldoggá az, amit madridi karrierje tartogat számára.

Ricardo dos Santos ‘Kaká’, a Real Madrid támadó középpályása ma nyilvánosan arra kérte klubját, könnyítse meg távozását a blancók kötelékébõl: “Az a kötelességem, hogy minden nap részt vegyek az edzéseken, de nem akarom azt mondani, hogy elégedett vagyok. El akarok menni és szeretném, ha a klub ezt megkönnyítené.

Kaká elismerte, hogy távozni szeretne a Real Madridtól, de mindenképp Európában folytatná a továbbiakban is, hogy formában maradjon: “Nehéz errefelé boldogulni, kevés tere van az embernek, és most arra van szükségem, hogy folyamatosan lehetõséget kapjak. A klub tud errõl, már beszéltünk róla. Minden meccsen bevethetõ vagyok, mert ez a feladatom, de nem vagyok elégedett. Azt szerettem volna, hogy találjunk megoldást.

A középpályás azt is hozzátette, hogy a fõvárosiak már beszéltek az édesapjával a lehetõségekrõl, egy baráti megállapodáson dolgoznak. Arra is emlékeztette az újságírókat, hogy Brazíliába már nem mehet, hiszen ott lezárult az átigazolási idõszak.

Mindemellett persze szóba került a mai Bajnokok Ligája sorsolás is, melynek eredményeként a csoportkörökben a Juventus, a Galatasaray és a Koppenhága várja a madridiakat: “Ez egy nehéz csoport, az ellenfeleink mind megnyerték a maguk bajnokságát, de tavaly is nagyon nehéz csoportunk volt. Nagyon érdekes lesz az elsõ szakasz. A Galatasaray nagyon komoly ellenfél, a pályájukon nem könnyû boldogulni, összpontosítanunk kell, készen kell állnunk fejben is.

A játékos úgy véli, a Juventus elleni találkozó “mindkét csapat történelmében jelentõs esemény lesz“, és biztos abban, hogy a Koppenhága “képes meglepetést okozni“.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK