Ancelotti: Ha kicsit jobban figyelünk, nyerhettünk volna

Ancelotti:
„Nehéz mérkõzés volt. Nem gondolom, hogy ez volt a legrosszabb, amit eddig játszottunk. A két csapat ritmusa közötti különbség egyértelmûen látszott, de ez várható is volt, mivel a válogatott mérkõzések után mindig nehéz játszani. A ritmus és a felkészülés is más, nem csak fizikai, de mentális problémák is vannak. A csapat az elsõ gól után jól reagált. Kétszer is betaláltunk, ha pedig egy kicsit jobban figyelünk, nyerhettünk volna. De igazságos eredmény született, mivel a Villarreal jól játszott. Nagyon jó csapatuk van.”

„Úgy gondolom, Bale örül annak, hogy megszerezte elsõ gólját a Real Madridban. Nehéz mérkõzésen játszott, jól teljesített, megmutatta, hogy milyen elszánt. Mindenkinek nehéz volt ez a találkozó. Illarramendi is jól játszott. Mindkettõjük teljesítménye jó volt. Nem játszottak végig, mivel ez nem jó ötlet, ha az elsõ mérkõzésükrõl van szó, így egy óra után lecseréltem õket.”

„Gareth elõször játszott együtt Cristianóval, idõnként cserélgetni fogják a pozíciójukat. Nincs ebben semmi különleges.”

„Diego López jól játszott, nagyon aktív volt, mindig készen állt. Nem tudom, hogy miatta nem kaptunk-e ki. Szerintem ha egy kicsit jobban figyelünk, nyerhettünk volna. 1-2 után könnyelmûek lettünk.”

„A Villarreal jól játszott, tõlünk eltérõ ritmusban, különösen az elsõ félidõben. Remekül támadtak le minket, mélyen a mi térfelünkön, nehéz volt.”

„A keddi meccs kapuskérdése már eldõlt. Iker és Diego is tisztában vannak a döntéssel, minden rendben.”

Illarramendi:
„Nem játszottam már egy ideje, egyértelmû volt, hogy hiányzik még szikra, de az edzések és a meccsek segítségével felveszem a ritmust. Nagyon örülök, hogy debütálhattam, nagyon izgatott vagyok a szezon hátralévõ része miatt.”

„Bale nagyszerû, fontos játékos. Meglõtte elsõ gólját az elsõ meccsén, megmutatta, hogy milyen jó.”

„Jó csapat ellen játszottunk, ezt ma is megmutatták. Remekül játszottak, nehéz volt felvennünk a meccs ritmusát. Nem igazán adtak idõt, nagy nyomás alatt tartottak minket támadásban és a középpályán is.”

„Nehéz volt, amikor megsérültem. Megérkeztem, majd két hét múlva jött a sérülés. Két hónapra kidõltem, most pedig újra itt vagyok, aminek nagyon örülök. Amikor a Real Madrid játékosa vagy, a maximumra kell törekedned. A versenyhelyzet jót tesz a csapatnak.”

Diego López:
„A Villarreal az egész meccsen remekül játszott, megnehezítették a dolgunkat. Az egyenlítés és fordítás után, ami nem könnyû ezen a pályán, a második góljuk keményen érintett minket, de most fejben a keddi meccsre kell koncentrálnunk. A Villarreal ellen játszani nagyon különleges volt, keményen dolgozom, hogy az egész szezonban ezen a szinten tudjak teljesíteni. Érzelmileg ez a mérkõzés nagyon különleges volt számomra.”

„Az edzõ dönti el, hogy ki játszik közülünk. Támogatnunk kell egymást a csapaton belül. Nyernünk kell, nem számít, hogy ki van épp a pályán. Szerencsére remek keretünk van, támogatnunk és ösztönöznünk kell egymást. A csapat rendkívül összetartó, ez a legfontosabb dolog.”

„Én szépen haladok a munkámmal, minden héten várom, hogy Ancelotti milyen döntést hoz. Sokaknak van véleménye a világban a futballról, ezzel nem tudok mit kezdeni. Én a munkámra koncentrálok, mindent megteszek azért, hogy a legtöbbet kihozzam ebbõl a lehetõségbõl. Az elsõ naptól fogva, hogy megérkeztem a világ legjobb klubjába, megígértem magamnak, hogy minden percet élvezni fogok.”

Nacho:
“Nagyon nehéz és nagy iramú mérkõzés volt, mindkét csapat beleadott mindent, és mindkét csapatnak megvoltak a maga helyzetei. Sajnálom, hogy nem gyõztesként megyünk haza. Bale és Illarramendi is jól teljesített, mindketten sokat segítettek a csapatnak. Reménykedjünk, hogy még ennél is jobban tudnak majd a késõbbiek során játszani.

„Rendkívül örülök a bemutatkozásomnak az elsõ csapatnál, de folytatnom kell a munkát. Diego nagyon jó kapus, és ezt bizonyítja is.”

 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK