Ancelotti: Blatter már megcsinálta a bajt

Carlo Ancelotti hagyományos mérkõzés elõtti interjújában megfontoltságra intette a FIFA elnökét, illetve elárult pár információt a holnapi kezdõcsapatról is. A tréner szerint idõnként érdemes elszámolni magunkban tízig, mielõtt bármit is mondanánk, állítása szerint õ maga is el szokott gondolkodni, mielõtt kinyitná a száját.

A rotációról: “Azt hiszem, hogy a keddi meccsen egy kicsit változtatni fogok az összeállításon, hiszen vannak friss játékosaim. Holnap egy nagyon intenzív meccs vár ránk, azok, akik nem játszottak a Sevilla ellen, lehetõséget kapnak.”

Bale, Cristiano, Benzema. Õk lesznek a támadók? “Nem. Di María egy másik poszton pályára léphet. Mindhárman jól játszottak, nem tudom, hogy holnap is õket küldöm-e a pályára.”

Xabi Alonsóról: “Holnap kezdeni fog, még nem tudom, hogy az egész meccset bírni fogja-e, de játszani fog.”

A Madrid játékáról: “Olyan meccset szeretnék, ahol a csapat 90 percen keresztül játszik jól, mind a védekezésben, mind a támadásban. A Sevilla ellen voltak pillanatok, amikor a védekezésben többet is tehettünk volna annak érdekében, hogy ne adjunk ennyi lehetõséget az ellenfél csapatának.”

Cristianóról: “Nagyon meglepett. Nagyon profi, nagyon komolyan veszi a futballt. Mi mást tehetne még? Minden mérkõzésen a legjobbat hozza ki magából.”

A Barçáról: “Ugyanolyan erõsnek látom õket, amilyennek mindig, nagyon egyszerû a filozófiájuk. Minden csapatnak vannak hibái, de a Barça gyakorlatilag minden meccsét hozza, jól játszanak. Nem látok bennük túl sok hibát.”

Vallecasról: “Ez egy derbi, és minden városi rangadó különleges. Az utolsó öt találkozón a Real Madrid nyert, de a holnapi nehéz meccsnek ígérkezik. Remélem sikerül továbbvinni a formánkat, ami most nem rossz.”

Blatter bocsánatkérésérõl: “A baj már megvan, minden reakció jó, de idõnként érdemes gondolkodni és elszámolni tízig, mielõtt kinyitnánk a szánkat, én is gyakran ezt teszem.”

Xabi és Illarramendi: “Játszhat Modric, Di María, Casemiro… Illarra jellegében közelebb áll Xabi Alonsóhoz.”

Varane-ról: “Két meccset is játszott, óvatosnak kell lenni vele. Holnap nem fog játszani, pihennie kell.”

Arbeloáról: “Azok, akik kifütyülték, többet várnak tõle. Friss játékos, holnap több lehetõsége lesz a játékra.”

Özilrõl: “Ez a történet nem jelent problémát számomra. Sok sikert kívánok neki a Premierben. Ez már a múlt, nem látom, hogy az öltözõ szomorúbb lenne nélküle. Minden nap látom õket, és elégedettek.”

 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK