Modric: Nem félünk a Juventustól

A horvát középpályás a keddi BL-meccs elõtt nyilatkozott a Bwin-nek. A játékos többek között beszélt a klubbal kapcsolatos érzéseirõl, illetve elárulta, mely Real Madrid játékosok voltak rá a legnagyobb hatással.

„Nem félünk a Juventustól. Egy nagyszerû csapatról van szó, akiket tisztelünk, de nem félünk tõlük. Remek keretük van, kiváló játékosokkal, ha pedig ilyen nagy meccseket játszol, akkor azt akarod, hogy az ellenfél együttesében is a legjobbak lépjenek pályára.”

„Személy szerint a legjobbamat akarom nyújtani, segíteni akarok a csapatomnak megnyerni minden lehetséges mérkõzést és trófeát. A BL-meccsekre a szokásos módon készülök fel, pont ugyanúgy, mint egy bajnokira. Nem igazán van különbség, mindkettõre készen kell állni.”

„Volt néhány remek pillanatom a karrierem során. Az Argentína elleni debütálásom a válogatottban, a Real Madridhoz való átigazolásom, a gólom az Old Traffordon… Azt viszont remélem, hogy a legjobb még hátra van.”

„Ha épp nincs nálad a labda a pályán, akkor próbálsz védekezni. Megpróbálod segíteni a társaidat, hogy mielõbb visszaszerezzük a labdát.”

„Nagyon izgatott vagyok, ha a Bernabéu gyepére lépek. A stadion fantasztikus, ahogy a szurkolók is. Minden pillanatot élvezek.”

„Hogy ki az a Real Madrid játékos, akire mindig felnéztem, illetve ki a gyerekkori példaképem? Rengeteg nagy játékos játszott a Real Madridban… Ott volt Di Stéfano, Puskás… Aztán Raúl, Zidane, az egyik edzõnk. Cristiano, aki a csapat múltja, jelene és a jövõje. Õk azok, akiket a legjobban csodáltam. De a gyerekkori példaképem Zvonimir Boban volt. Több mint tíz évet játszott a Milanban, õ a horvát labdarúgás történetének egyik legjobb játékosa.”

„Igazi megtiszteltetés a Real Madridban játszani. Ez egy nagyszerû klub, a keretünk tele van kiválóságokkal, akiket egytõl-egyik csodálok. Nem akarok neveket mondani. Rengeteg nagyszerû játékos van a csapatban.”

„A futball a szenvedélyrõl és az örömrõl szól. Ha nyerünk, akkor hatalmas örömet érzek. Egy meccs megnyerése azt jelenti, jól dolgoztunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK