Xavi: „Ha megkérdezz…

Xavi: „Ha megkérdezzük magunkat, hogy ki a világ legjobb játékosa, akkor nem kérdés, Messi. De ha azt kérdezzük, hogy 2013-ban ki volt a legjobb, már lehet vitatkozni. A tény, hogy négyszer egymás után nyert, negatívan hathat rá, amikor a szavazásra kerül a sor. Én mindig neki adnám, mivel õ az a játékos, aki egymaga meccseket nyer, de be kell látni, hogy Ribéry és Cristiano a gólok és gólpasszok tekintetében hihetetlen magasságokba ért. Ribéry mindent megnyert, Cristiano pedig rengeteg gólt szerzett. Ha én lennék a válogatott kapitánya és lenne szavazati jogom, akkor a Messi, Ribéry, Cristiano sorrendet adnám le. Robben is megérdemelné, hogy ott legyen.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”