Jorge Mendes: Ronaldo a Real Madridból fog visszavonulni

A portugál játékos ügynöke az ABC spanyol lapnak adott interjút, melyben teljesen õszintén beszélt Cristiano Ronaldóról, kettejük kapcsolatáról, valamint a futballsztár mindennapjairól. Az interjú végén szót ejtett továbbá Gareth Bale-rõl is.

Cristiano fejlõdésérõl: „Mindenütt gyõzött, ahol eddig játszott, de Madridban még nem érte el a csúcsot. Következetesen javult az elmúlt öt évben. Minden nap azzal a vággyal ébred fel, hogy javulni fog.”

Ronaldo élete a futball: „Csak a fiáért, a családjáért és a futballért él, hogy a világ legjobbja lehessen. Ez az õ állandó célja. Nincs nála szakmailag nagyobb profi. A játékosok igyekeznek olyan elkötelezettnek lenni, mint õ, de senki sem tudja Ronaldót pótolni. Minden nap edz annak érdekében, hogy a világ legjobb játékosa lehessen. Ezért nyerte õ az Aranylabdát.”

A manchesteri és a madridi Cristiano összehasonlítása: „Mindkét klubban nagy játékos volt. A kulcs a fejlõdése, ami a pályafutásának minden szakaszát meghatározta. Számomra úgy fog bevonulni a történelembe, mint minden idõk legnagyobb játékosa. Számomra már most is õ a valaha volt legjobb.”

A rekordok embere: „Elõbb-utóbb minden rekordot meg fog dönteni a Real Madridnál.”

Egy átlagos nap Cristiano életében: „Nagyon korán kel, majd elmegy edzeni, aztán ebédelni. Óvatos és kiegyensúlyozott étrendje van, így tud igazán jól teljesíteni. A délutánokat általában a fiával tölti, valamint sziesztázik. Ezután elmegy úszni egy-két órára. Rendszeresen végez különféle gyakorlatokat, vigyáz magára. Egy könnyû vacsora után nagyon korán lefekszik, 23:00-kor.”

A Bajnokok Ligájáról: „Annyi trófeát akar megnyerni a Real Madridban, amennyit csak lehetséges, így természetesen a Bajnokok Ligáját is.”

Visszavonulás a Real Madridból: „Szinte biztos vagyok abban, hogy a Real Madridból fog visszavonulni.”

Cristiano Júnior, mint a jövõ futballistája: „Három éves, de korához képest ügyesen rúgja a labdát. Remek a bal és a jobb lába is, csakúgy, mint az apjának.”

Megnyerheti a Real Madrid a Bajnokok Ligáját? „Természetesen, akár háromszor is.”

Gareth Bale-rõl: „Õ egy remek futballista. Megfelelõ feltételeket biztosít a gyõzelemhez.”

 

 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK