Sergio Ramos: Az Atlético a döntõ esélyese

A tegnapi edzésre szabad belépést kaptak a média emberei, így több játékossal is interjút készítettek. Sergio Ramos az Atléticóról, illetve a döntõrõl és a sérült játékostársakról beszélt.

„Itt van a sajtó, hogy megítélje, de a véleményem az, hogy az Atlético az esélyes. Ez nem jelenti azt, hogy õk is fognak nyerni, hiszen nem az intézmény vagy a történelem nyeri meg a meccset. Nagyszerû csapatuk van, az egész szezonban megmutatták, hogy mire képesek. De nem felejthetjük el azt a kemény munkát, erõfeszítést, alázatot és tiszteletet sem, amit a Real Madrid mutat az ellenfelei irányába. Ez hozott el minket idáig.”

„Nagyon szoros döntõre számítok a spanyol bajnok ellen, akik tényleg megérdemelték a végsõ gyõzelmet a ligában. Számunkra és a szurkolók számára is ennyi év után hihetetlenül izgalmas ez az egész. A legjobb csapat fog nyerni, mindent bele kell adnunk.”

„Ha van valami, ami elmondható errõl a csapatról, akkor az az, hogy a tapasztalt, nyomáshoz szokott játékosait nem zavarja egy ilyen helyzet. Kinek lenne több tapasztalata ilyen téren, mint Ikernek? A BL-gyõzelem hiánya a másik ok, amiért még nagyobb elszántsággal, odaadással és ellenfél iránti tisztelettel fogunk a pályára futni.”

„Remélhetõleg Cristiano és Benzema is bevethetõ lesz, ha pedig igen, az remek hír. Ha nem, akkor lesznek más játékosok, akik ugyanannyira akarják a gyõzelmet.”

„Sokkal jobban érdekel Cristiano és Karim, mint Diego Costa. Mindegy, hogy milyen felállásban lépnek pályára, mi a lehetõ legjobb csapatot fogjuk kiállítani, ha pedig lesznek játékosok, akik nem tudnak ott lenni, akkor a mély keretünknek köszönhetõen meg fogjuk oldani a problémákat. Vannak játékosaink, akik nagyon várják, hogy bizonyíthassanak. Remélem, hogy Crisnek sikerül felépülnie, kulcsfontosságú játékos.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK