Cristiano Ronaldo: A futball és a versengés a véremben van

Crisriano Ronaldo immár harmadszor lett az év legjobbja a goal.com internetes sportújság munkatársainak szavazásán. A 600 fõs szerkesztõi csapat képviseletében Graham Shaw szerkesztõségi igazgató adta át az elsõ helyért járó díjat Los Angelesben.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy engem választottak a legjobb játékosnak. Igazán hálás vagyok ezért az elismerésért. A szurkolóknak is köszönetet szeretnék mondani a támogatásukért, illetve a játék iránti szeretetükért, ami ezt a sportot annyira lenyûgözõvé teszi világszerte.”

„Az egyéni díjak elnyerésekor mindig azt mondtam, hogy a csapatok, a játékostársak és a szurkolók azok, akik jobb futballistává teszik az embert. Teljes meggyõzõdéssel állíthatom, hogy nem kaptam volna meg ezt a díjat sem, ha a Real Madridnál nem élveztem volna folyamatosan mindenki támogatását.”

„A következõ idényben ugyanazok a céljaim, mint korábban: harcolni az edzések elsõ pillanatától a meccsek lefújásáig.”

„Azt kívánom, hogy a Real Madrid minden trófeát magasba emelhessen, amit csak lehet. A klubunk, az edzõi stábunk, a nagyszerû csapattársaim és én is mindent meg fogunk tenni, amit csak lehetséges napról napra, hétrõl hétre, hogy annyi örömet okozzunk a csodálatos szurkolóinknak, amennyit csak tudunk.”

„A futball és a versengés a véremben van.”

Forrás: goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK