Carlo Ancelotti: Nem kérdés, jelenleg Cristiano a világ legjobb játékosa

Carlo Ancelotti megtartotta szokásos, mérkõzés elõtti interjúját. Az olasz mester beszélt a kapuskérdésrõl, az ellenfélrõl, Cristiano formájáról, de nem árult el túl sok részletet a kezdõcsapatról.

Casillasról: „Nem jelentem be a kezdõcsapatot a mai nap folyamán. Még van hátra egy edzés a holnapi mérkõzésig, majd azután fogok dönteni.”

A kapusok rotálása a hazai és idegenbeli mérkõzéseken: „Nem gondolkodok ilyesmin.”

A kapuskérdésrõl: „Remek támadóink és kiváló kapusaink vannak. Nem tartanám igazságosnak, ha értékelnem kellene õket. Mindannyiukhoz ragaszkodom, de a csapatba csak 11 embert tudok kiválasztani. Ha Iker játszik, az azért van, mert õ a legjobb.”

Navas és Villiam Vecchi edzésterve: „Õ a legjobb kapusedzõ a világon. Nem igaz, hogy Navas meglepte õt a módszereivel. Ez õrültség.”

Miért változtatott a kapusposzton az Elche ellen? „Azért, hogy játékidõt adjunk Keylornak.”

Benzemáról: „Nem aggódik amiatt, hogy nem talál be. Nincs nyomás alatt. Csak arra kell gondolnia, hogy segítse a csapatot, és próbáljon meg minél jobban játszani annak érdekében, hogy lehetõségeket teremtsen a támadásban.”

Casillas és Navas viszonyáról: „Jól kijönnek, tisztelik egymást. Nem tudom, hogy együtt esznek-e.”

A Villarrealról: „Az elõzõ idényben szenvedtünk ellenük. Jó csapatuk van, gyorsan mozognak, jól szervezettek. Bonyolult mérkõzés lesz, fontos, hogy nagy intenzitással és kellõ agresszióval kezdjünk, csakúgy, mint a Deportivo ellen.”

Arról, hogy milyen Cristiano ellen játszani: „Megtapasztaltam, amikor a Milan edzõje voltam, õ pedig a Manchester játékosa. Nem könnyû megállítani, a világ legjobb játékosa. Nyugalomra van szüksége, hagyjuk õt békén.”

Cristiano és Michael Jordan: „Nem kérdés, jelenleg Cristiano a világ legjobb játékosa. Nem könnyû õt jellemezni. Szerencsések vagyunk, hogy nálunk játszik. Remek egyéniség. Egy profi, egy igazi vezér.”

Pepe és Coentrão: „Egyikük sem lesz bevethetõ holnap.”

A pletykákról, melyek szerint Cristiano visszatér a Manchester United csapatához: „Képtelenség. Boldog itt, motivált, és a madridizmus el van ragadtatva tõle.”

Chicharitóról: „Még nem döntöttem a kezdõcsapatról, meglátjuk.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK