Ancelotti: A Basel esélyesebb a továbbjutásra, mint a Liverpool

A Real Madrid egy nem túlzottan izgalmas mérkõzésen egygólos gyõzelmet aratott a Basel otthonában, így biztos csoportelsõként várhatja a csoportkör zárómeccsét. Mérkõzés utáni nyilatkozatok.

Ancelotti:
Tökéletes csoportkör: „Vezetjük a csoportot, a csapat jól teljesít, ami fantasztikus. A játékosok megérdemlik a dicséretet azért, amit tesznek.”

Sorozatban 15 gyõzelem: „Ez egy szép sorozat, de a szezon nagyon hosszú és most el kell kezdenünk a következõ meccsre gondolni. Arra kell gondolnunk, hogy ezt a remek sorozatot, amit összehoztunk, tovább folytassuk. Bármi, amivel bekerülhetünk a klub történelemkönyvébe, jó dolog. Az elismerés legnagyobb része a játékosokat illeti, akik fantasztikus szezont futnak.”

A meccs: „Nem a megszokott szintet hoztuk; lassabbak voltunk, mint normális esetben. De a gól után kemény védekezéssel irányítottuk a meccset, sok áldozattal és koncentrációval. Ennek köszönhetõen nyerni tudtunk, ami a legfontosabb.”

A mostani és a Bernabéuban lejátszott meccs közötti különbség: „A Basel más felfogásban játszott ma, más felállással. Sokkal intenzívebbek voltak, többet támadtak.”

Milyennek látja a Basel esélyeit? „Jobb csapatnak tûnnek, mint a Liverpool. Fizikálisan jó formában vannak és jól szervezettek. Az Anfield nem egy könnyû pálya egyetlen csapat számára sem, de szerintem a Basel egy kicsit esélyesebb.”

Bale:
„A legfontosabb a gyõzelem megszerzése volt, ezt sikerült is elérnünk, biztosítva, hogy csoportelsõként jutunk tovább a következõ körbe. Boldogan megyünk haza, hiszen elértük a fõ célunkat.”

Isco:
„Megmondtam az edzõnek, hogy bárhol is játszom, játszani akarok. Boldog vagyok. A csapat remekül játszik, én pedig remélem, hogy ez a lehetõ legtovább mehet így. A Basel komoly nyomást helyezett ránk, mi pedig briliánsak voltunk. Három ponttal mehetünk ma haza.”

„Mindig különleges érzés hazatérni. A Málagától rengeteget kaptam, de most már egy másik csapatban játszom, ahol boldog vagyok. Remélem, hogy ismét gyõzni tudunk és folytatjuk ezt a remek sorozatot.”

 

Keylor:
„Boldogok vagyunk, mivel a csapat gyõzött és 15 egymás utáni gyõzelmet tudhat magáénak. A Basel remekül játszott, a dolgok nem jöttek úgy össze, mint a többi meccsünkön, de nyertünk. Mindannyian szeretünk nyerni, reméljük, hogy tovább folytatódik a sorozat.”

„Elégedett vagyok és keményen dolgozom. Örülök, hogy segíthettem és játszhattam ma este. Minden nap azon dolgozom, hogy készen álljak és segíthessem a csapatot, amikor csak az edzõ megadja a lehetõséget. Mindenki játszani akar, de türelmesnek kell lenni és én mindig az voltam.”

Forrás: realmadrid.com, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK