Egyesületi születésnap!

A Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület, vagyis a Peña Madridista Húngara hamarosan 5 éves lesz, a penamadridista.hu pedig 4. évébe lép. Egyesületünk születésnapi tortázást szervez az esemény kapcsán.

2014. december 6-án a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület tagjai összegyûlnek egy kis ünneplésre. A klubtagok közül azok, akik az egyesület által szervezett eseményen jelen tudnak lenni, jó hangulatú beszélgetésen, tortázáson, az elmúlt idõszak eseményeinek megbeszélésén túl a jövõbeli terveinket is megismerhetik, illetve ötleteikkel õk is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy még jobban és hatékonyabban tudjunk mûködni, még inkább össze tudjuk hozni a magyar madridista közösséget.

Tagjainknak múlt héten kiküldtük az eseményre a meghívókat, amelyben a várható programot is feltüntettük, az alábbiak szerint:

Az esemény kezdõ idõpontja: 2014. december 6. (szombat) 17:00

Az esemény helyszíne: Sugár Bowling & Pub, Budapest, 1148, Örs vezér tér 24., Sugár Üzletközpont, 1. emelet, vagyis a közös meccsnézéseink helyszíne.

A tervezett program:
17:00 – 20:00
Az egybegyûltek köszöntése.
Az egyesület 2014-es évének rövid bemutatása.
Az egyesület 2015-ös évre vonatkozó terveinek vázolása.
Észrevételek, ötletek begyûjtése.
Az egyesület által szervezett meccsnézések tapasztalatai, jövõbeli elképzelések.
Ünneplés! Tortázás!
Kötetlen beszélgetés.
20:00-tól a Real Madrid – Celta Vigo mérkõzés megtekintése.
És hogy meddig tart az ünneplés? A Sugár éjjel 2-ig nyitva áll, úgyhogy akár addig.

Ha valaki nem kapta volna meg az e-mailt: Fontos, hogy azok a tagjaink, akik részt tudnak venni az eseményen, jelezzék részvételi szándékukat! Ez ahhoz kell, hogy tudjunk számolni tortával, illetve a szükséges helyekkel. A visszajelzéseket az info kukac penamadridista.hu e-mail címre kérjük 2014.12.02-ig (kedd). Ez tényleg nagyon fontos!

Illetve aki nem kapott e-mailt, az szintén jelentkezzen, hiszen a több éves e-mail címeket nem mindenki szokta aktualizálni.

Minden kedves klubtagunkat szeretettel várjuk erre a zártkörû eseményre! Aki esetleg párjával, gyermekével jönne, természetesen megteheti, sõt, bíztatunk is benneteket erre.

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK