Pepe: Kevesebben utálnak minket most, mint Mourinho irányítása alatt

A Real Madrid portugál hátvédje egy rádiómûsorban beszélt a jelenlegi helyzetrõl, valamint a Mourinho-éráról. Pepe rendkívül õszintén mesélt az elmúlt idõkrõl, de kifejti a véleményét Iker Casillasról, valamint Cristiano Ronaldóról is.

Ancelotti vs. Mourinho: „Ancelotti folytatni fogja, ez nem kétséges. Õ egy nagyszerû edzõ, aki nagyon rövid idõ alatt számtalan örömöt szerzett nekünk. Nekem nem hiányzik Mourinho. Az egy másik korszak volt, aminek már vége. Ancelotti nem túl engedékeny velünk. Nagyon változatos módszerei vannak, sokat követel tõlünk. Az edzéseink sokkal intenzívebbek, mint Mourinho idõszakában voltak. Köszönöm Istennek, hogy olyan edzõm van, mint õ. Tényleg nagyon sokat segít nekem. Az mondja nekem: ‘Pepe, a te kvalitásaiddal megfontoltan kell játszani. Gyors vagy, erõs és nagyszerûen olvasod a játékot. Koncentrálnod kell.’”

A Madridot körülvevõ gyûlöletrõl: „Amikor Spanyolország különbözõ területein játszunk, érzékelhetjük, hogy mennyi ember utál minket most, és mennyien utáltak, mikor Mourinho velünk volt. A Real Madrid ma egy nagyon nagy klub. Megtisztítottuk a rólunk alkotott képet. Most Isco ovációt kap, ha lecserélik, ez elképzelhetetlen lett volna korábban.”

Casillas: „Jelenleg a világ legjobb kapusa. Furcsa, hogy egy olyan játékost, mint õ, kifütyülnek. A dolgok soha nem voltak világosak Mourinho irányítása alatt. Nagy árat fizettem azért, mert azt mondtam, hogy tisztelni kellene Ikert amiatt, amit Spanyolországért tett. Ez tiszteletlenség volt. Az emberek egyik napról a másikra mindent elfelejtettek, amit megnyert, amit adott a futballnak, fájdalmas volt számomra ezt végignézni. Amikor kiálltam és azt mondtam, hogy tiszteletet érdemel, úgy állították be, mintha én lennék a legjobb barátja és mindenki más az ellenségünk lenne. Az emberek teljesen rosszul gondolták ezt. Iker maximálisan tolerálta a helyzetét. Tudja, hogy mit jelent a Real Madrid mezét viselni, sokkal jobban, mint bárki más közülünk. Mindig megvédi a klubját. Iker és még néhány ember tudná tisztázni azt, ami valójában történt.”

Cristiano Ronaldo születésnapi bulija: „Számomra õ a történelem legjobb játékosa. Minden embernek joga van ahhoz, hogy megünnepelje a születésnapját, de nem ez volt a megfelelõ idõpont. Ünnepelnünk kell, de mindig tiszteletben kell tartani az általunk viselt klub címerét.”

Krízis: „Fájdalmas az, amikor kifütyülnek a Bernabéuban, de a szurkolóinknak minden joguk megvan arra, hogy fütyüljenek. Tudják, hogy mikor van pocsék meccsünk, és ezt nekünk is el kell ismerni. Nem hiszem, hogy gond lett volna a hozzáállásunkkal a Schalke ellen. Sokat futottunk, de nem egy csapatként. Nem voltunk elég koncentráltak, hiányzott a kellõ intenzitás. Elveszítettük a frissességünket, mióta visszatértünk a szabadságunkból. Sokkal jobban kell koncentrálnunk, vissza kell térnünk a helyes útra. A dolgok jóra fognak fordulni, ha alázatosak maradunk. Nagy hiba arra gondolni, hogy kizárólag a képességeink mindent megoldanak majd. Keményebben kell dolgoznunk, csapatként kell támadnunk és védekeznünk. Csak a kellõ intenzitással verhetjük meg az ellenfeleinket. Minden meccsre úgy kell készülnünk, mintha az lenne az utolsó. Mélyponton vagyunk, de most már reagálnunk kell erre és fel kell tüzelnünk magunkat.”

Forrás: cope.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK