Roberto Carlos: Számomra Marcelo a világelsõ a bal oldalon

Roberto Carlos egy spanyol rádiónak beszélt Real Madriddal kapcsolatos témákról, úgy mint néhány játékos helyzete, szurkolói kritikák, esélylatolgatás.

A galaktikus-éra: „A galaktikus-éra egy nagyon jó idõszak volt. Jó móka volt a részesének lenni.”

Danilo: „Úgy gondolom, hogy õ egy remek szélsõ védõ. Szerintem nagyon hasonlít Daniel Alvesre. Cafúhoz hasonlítani nagyon nehéz, hiszen õ rengeteg címet nyert és a történelem legjobb jobb hátvédje volt. Danilo nagyon jó, egy komplett szélsõ védõ. Remekül védekezik és támad. Szerintem a Madrid nagyszerû igazolást hajtott végre, mivel nagyon tehetséges játékosról van szó. Könnyen hozzászokik mindenhez, biztos vagyok benne, hogy remekül teljesít majd.”

Marcelo: „Számomra õ a világelsõ a bal oldalon. A Bayernben Bernat is nagyon jó, de Marcelo egy igazi vezér is.”

Füttyszó a Bernabéuban: „Egyetlen alkalommal fütyültek ki. Utána mindig kértem a labdát, hogy bizonyítsam, tévedtek.”

Ronaldo ellen irányuló fütty: „A futball világában nagyon nehéz egy egész szezonon át fenntartani az állandóságot. De a Bernabéu szurkolói mindig ilyenek voltak.”

 

Cristiano lehetséges távozása: „Cristiano nem ilyen. Õ boldog Madridban, szerintem csak akkor távozik, ha lejár a szerzõdése. Florentino számára nagyon nehéz ügy az elengedése.”

Casillas lehetséges távozása: „Nos, miután engedték Raúlt és Gutit távozni, bármit el tudok képzelni. Ikernek vissza kell nyernie az önbizalmát és újra a legjobbnak kell lennie.”

Bale: „Nagyon kedvelem. Hogy önzõ lenne? Rivaldóval játszottam a válogatottban, róla is ezt gondoltam, mégis segített, hogy 15 címet nyerjek. Nincs benne túl sok védekezõ hajlam.”

Ancelotti: „Ha nem nyersz címeket, akkor tudod, hogy a munkád veszélyben van.”

A Real Madrid kerete: „Ha az én csapatomban lehetnének azok, akik a Madridban a padon ülnek, akkor minden évben bajnokok lennénk. Teljesen normális, hogy van különbség a kezdõ játékosok és a cserék között, akik ülnek, azok nincsenek olyan formában mint a pályán lévõk.”

Bajnokság: „A bajnokságnak még nincs vége. A Barcelonának nagyszerû csapata van, ezt most is megmutatják, de a Real Madrid Európa bajnoka, a csapatuk gyõzni akar. Ha a Barcelona megnyeri a bajnokságot, akkor jár nekik a gratuláció, de az utolsó pillanatig kemény küzdelem lesz.”

Bajnokok Ligája: „A visszavágót a Bernabéuban rendezik. Ezt figyelembe véve a Madrid az esélyesebb. Ha a második meccs a Calderónban lenne, akkor az Atléticót mondanám.”

Spanyol válogatott: „Del Bosquét nem érdekli a kritika. Most már tudják a csapatok, hogy miként játszanak Spanyolország ellen, de eltartott néhány évig.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK