Diego Alves: Hogyan fütyülheti ki bárki is Ikert?

A Valencia elleni meccset követõen többen is mikrofon elé álltak, a játékosokon és az edzõn kívül Diego Alves a denevérek kapusa és Rafael Nadal is megszólalt a találkozóval kapcsolatban.

Carlo Ancelotti

A találkozó alakulásáról

Az eredmény nem jó, de jól játszottunk. Rengeteg lehetõségünk volt a gólszerzésre, a végsõkig harcoltunk és meg kellett volna nyernünk a mérkõzést, megérdemeltük volna. Ez, sajnos ma nem volt elég. Jövõ szerdán, a dolgok mûködni fognak.

A bajnokság körül kialakult szituációról

Nagyon komplikált a helyzet, de megyünk tovább, két mérkõzés van hátra és mindkettõt meg kell nyernünk.

Kroos és Benzema állapotáról

Kroos egy ütést kapott a csípõje alá, teszteknek fogjuk alávetni holnap ugyanakkor én optimista vagyok akárcsak Benzemával kapcsolatban. Neki kisebb fájdalmai vannak amikor kapura lõ, de meglátjuk a fejlõdését szerdáig.

Arról, hogy a Bernábeu közönsége hogyan nyilvánult meg Casillas felé

Casillas jól játszott, akárcsak az egész csapat.

Varane kimaradásáról

Láza volt tegnap, ezért fáradt is volt. Nem nézett ki túl jól.

Arról, hogy a tegnapi teljesítmény motiváló e a BL-meccs elõtt

Egész biztosan, de meg kell vitassuk azokat a hibákat is, amiért tegnap nagy árat fizettünk. Meg kell találnunk a nyugalmat.

A hátvédek cseréjérõl

Vissza kellett jönnünk 0-2-rõl. A Valencia sok támadóval játszott én pedig kontrázni akartam úgy, hogy két támadó szellemû szélsõvédõt rakok a pályára.

Pepe

A mérkõzésrõl

A spanyol bajnokság nem könnyû, nem kezdtük jól a találkozót. Nem tudom, hogy miért kaptam sárga lapot, kontaktsportról beszélünk. Gomes például többször szabálytalankodott mint én. Bár nem volt egy egyszerû meccs, a játékvezetõ döntéseivel még jobban megnehezítette.

Kroos sérülésérõl

Nem tudjuk milyen komoly a sérülés, elég csúnya volt az esése. Reméljük minél hamarabb felépül!

A hozzáállásról

Küzdenünk és izzadnunk kell ezért a mezért a végsõkig. Iker kifütyülése nem szép, mi mindig együtt nyerünk és veszítünk meccseket.

 

Rafael Nadal

A bajnokság állásáról

Ezzel a döntetlennel a Barcelona gyakorlatilag megnyerte a bajnokságot, gratulálnunk kell nekik.

A mérkõzés alakulásáról

Nem gondolom, hogy a madridiak már a szerdai mérkõzésre koncentráltak volna. Diego Alves nagyszerû napot fogott ki, minden labda elakadt benne.

A fütyülõ szurkolókról

Iker nem hibáztatható a gólokért. A szurkolók ítélkeznek. Fütyülték Cristianót is, Zidane-t is, és még sokakat, akik rengeteget tettek ezért a klubért. Senki nem érezheti magát biztonságban a Bernabéu füttykoncertjétõl. A nehéz szituációkban sokat segít a közönség, de néha túlságosan is kritikus.

Dani Carvajal

A mérkõzésrõl

Búcsút kell intenünk a bajnoki címnek. A tegnapi mérkõzés végeredménye nem igazságos, sokkal jobban játszottunk, de két momentumnál kihagytunk, ami sokba került. A meccs azért is fájdalmas, mert mindannyian a liga utolsó fordulójáig akarunk küzdeni a bajnoki címért. Továbbra is ezt tartjuk szem elõtt és tesszük a dolgunkat.

Az atmoszféráról

A Bernabéu velünk volt tegnap, szerdán pedig szikrázó hangulat várható.

A sztrájkról

A sztrájk? Minden játékos a szakszervezettel van ebben a kérdésben.

Iker kifütyülésérõl

Nem érzékeltem a szurkolók reakcióját Iker felé, de néha túl könnyen ítélkeznek. Az egész szezonunk a szerdai meccstõl fog függeni.

Paul Clement

A mérkõzésrõl

Ez egész egyszerûen nem a mi napunk volt, máskor talán minden összejött volna. A szerencse elkerült minket, és Diego Alves is nagyszerûen védett.

A BL-esélyekrõl

Ha úgy támadunk mint tegnap és jobban védekezünk, valamint a szurkolókat is magunk mögött tudhatjuk, akkor bejuthatunk a döntõbe.

A bajnokságról

A játékosok csalódottak, de nagyszerûen játszottak a fordítás érdekében. Nehéz az ügy, de a matematikai esély még megvan.

Isco

A csapaton belüli helyzetérõl

Boldog vagyok. Ebben az évben többet játszottam, mint arra elõzetesen számítottam. A szavaimat félreértették, egy játékos sem boldog, amikor nem játszhat. Az a nap, amikor boldogan fogok ülni a kispadon, az lesz, amikor visszavonulok a labdarúgástól. Azonban a Real Madrid meze minden játékos felett áll. Mindig azon leszek, hogy a csapatot segítsem. Ha a padról beállva kell, akkor úgy.

Az elmúlt két mérkõzésrõl

Nem volt szerencsénk az elmúlt két meccsen, de dolgozik bennünk a Real Madrid DNS-e, így nem adjuk fel. Küzdeni fogunk a végsõkig. A remény hal meg utoljára, de a Barca nagyon erõs. Zárjuk le ezt a mérkõzést, és koncentráljunk a rendkívül fontos Juventus elleni visszavágóra.

Diego Alves

A büntetõrõl

Próbáltam nyugodt maradni, és a játékos mozgását figyelni. A szerencsére is szükség volt a védésnél.

A mérkõzésrõl

Nem egyszerû itt játszani, amikor jön a “lavina” bírni kell a nyomást. A Real Madridnak megvan az a képessége, hogy szinte a semmibõl felálljon. Az eredmény igazságos, jól teljesítettünk egy kemény ellenfél otthonában.

Iker kifütyülésérõl

Hogy fütyülheti ki bárki is Ikert? Õ egy legenda a világ futballjában. Nem tudom mit gondolnak az emberek, amikor õt szidalmazzák.

Forrás: Marca, Twitter
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Úgy látjuk, hogy reklámblokkolót használsz.

Az oldalunk hosszú távú fennmaradása és Bellingham boldogsága érdekében kérjük, hogy kapcsold ki a
penamadridista.hu böngészése közben a reklámblokkolódat, vagy tegyél minket a kivételek közé.

Köszönjük! Hala Madrid!