Zidane: Ancelotti hihetetlen munkát végzett a Real Madridnál

Zinedine Zidane a spanyol AS-nak adott interjút egy díjátadó gála után. A francia tréner beszélt a jövõbeli terveirõl, elárulta, hogy mi a véleménye Ancelotti menesztésérõl, de Iker Casillas helyzetérõl is szót ejtett.

A következõ idényrõl: „Maradok, mert folytatni szeretném. A kihívás az volt, hogy feljussunk, azonban nem teljesítettük, így újra meg szeretnénk próbálni. Egy nap szeretnék edzõ lenni az elsõ osztályban, ha a Real Madrid trénere leszek, annál jobb. Nem zárom ki azonban annak a lehetõségét, hogy máshol dolgozzak, de jelenleg a Castilla edzõje vagyok.”

Benítez érkezése: „A klub Benítezt választotta, úgy gondolom, jól tette. Ez egy teljes körû változás, amit tiszteletben kell tartani. Korábban trófeákat nyert, ismeri a helyet, az akadémia játékosa és edzõje is volt, tudja, hogy a Real Madridnál csak az eredmények számítanak.”

Beszélt-e már Benítezzel: „Beszélni akart a Castilla edzõjével, hogy információt szerezzen arról, melyik játékosok edzhetnek néha az elsõ kerettel.”

Ancelotti távozása: „Az elnök nem beszélt nekem a döntés meghozataláról. Beszéltem Carlóval a hírek után, mivel kedvelem õt. Hihetetlen munkát végzett a Real Madridnál.”

Piqué és Kevin Roldán: „Nem vagyok érdekelt ebben a dologban. Nem azért vagyok itt, hogy errõl beszéljek.”

Casillas kap majd olyan búcsút, mint Zidane? „Úgy gondolom, igen, de jelen pillanatban a Real Madrid játékosa. A labdarúgásban elõfordul, hogy vannak nehéz pillanatok, Iker azonban már túl van ezeken. Ezek olyan idõk, amelyeken mindannyiunknak túl kell lépnie. Mindenkit fütyültek már ki a stadionban, engem is.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK