Benítez: Ramos és Florentino is optimistának tûnnek

Az Inter elleni gyõzelmet követõen Rafa Benítez és Jesé Rodríguez válaszoltak az újságírók kérdéseire. Választ kaptunk arra, hogy mi a véleményük a jelenlegi formáról, de a jövõ is szóba került.

Rafa Benítez

Érzések: „Mindekét félidõ jó volt. Sokat változtattunk, ahogy fáradtak a játékosok, de a nehéz körülmények között is jó volt a játék ritmusa. Jól játszottunk, gólokat szereztünk, viszont nem kaptunk egyet sem. A védekezés kezd jól mûködni, ezt mindenki láthatja.”

Szabadság a támadásokban: „A játékosok azt tehetik, amit helyesnek látnak. Ahogy már korábban elmondtam, a pályán együtt kell dolgozni és a támadósornak is segítenie kell a védekezést.”

Védelem: „Nem aggódóm a hátsó alakzat miatt. Persze mindenhol van mit javítani, de ma is láttam, hogy nagyon kevés lehetõsége volt az ellenfélnek a gólszerzésre, ellenben mi háromszor is betaláltunk, ami a kemény munka gyümölcse.”

Szabadrúgáslövõ: „Az elsõ félidõben Cristiano volt, a másodikban James. Meglátjuk, késõbb hogy alakul.”

Jesé: „Szörnyû sérülése volt, de ahogy játszik egyre erõsebb és erõsebb lesz. Nagyszerû tehetség és csak egyre jobb lesz.”

Beszélgetés Ramosszal és Florentinóval: „Vasárnap találkoztam az elnökkel és azt mondta, hogy reméli, tud beszélni Ramosszal. Mindkettejükkel beszéltem és nagyon optimistának tûntek. Meglátjuk.”

De Gea: „Az egyetlen dolog, amit tudok, hogy három gólt szereztünk és nagyon jól játszottunk.”

Casilla: „Úgy gondolom, hogy a versenyhelyzet minden poszt esetében egy pozitív dolog. Kevés dolga volt ma. Mindketten jól játszottak. Nagyszerû dolog, hogy mindig van választási lehetõség.”

Sérülések: „Nincs értelme kockázatot vállalni. Meglátjuk, mi a helyzet a Milan elleni meccs elõtt.”

Jesé Rodríguez

Érzések: „Jól érzem magam. Egyre jobban, ahogy telik az idõ, és ahogy játszom. Keményen dolgozunk és csapatként is jól mûködünk.”

Szabadság a támadásokban: „Nagyon sok variációnk van a széleken és ez szerintem az edzõnek is sokat segít. Bármikor tudunk változtatni és mindannyian kapunk lehetõséget. Ezért úgy gondolom, hogy ez a szezon jól fog sikerülni.”

Célok: „Egy dolog van mindig a fejemben: segíteni a csapatot és minden erõmmel harcolni akarok a fehér mezért.”

Fizikai fejlõdés: „Igen, fejlõdtünk. De ez még mindig csak az elõszezon. Tavaly a szezon felén térhettem vissza, ami után a játék sokkal komplikáltabb volt. Most jobban vagyok. A sérülést már messze magam mögött hagytam és nagyszerû formában vagyok.”

Madridban maradás: „Soha nem akartam távozni. Nagyon sokat kaptam ettõl a klubtól, és most bízok az edzõben. Harcolni fogunk.”

9-esként játszani Benítez irányítása alatt: „Nem számít, hol játszok. Minden támadóposztot kedvelek, könnyen alkalmazkodok.”

Benítez: „Eddig minden rendben. Keményen dolgozik és minden apró részletre odafigyel. Kétség sem fér hozzá, hogy õ egy nagyszerû edzõ. Ezt meg is mutatja a napi edzéseken és a taktikai megbeszéléseken. A csapat nagyon motivált.”

Ramos: „Ramos a Real Madrid játékosa. Biztos vagyok benne, hogy ez a jövõben is így lesz.”

Forrás: AS, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK