Nacho: Cristiano nem tud örülni, ha nem szerez gólt

Nacho jelenleg egyedül képviseli a Real Madridot a spanyol válogatottban, hiszen Ramos és Isco és sérüléssel bajlódnak. A saját nevelésû védõ a spanyol nemzeti rádióban válaszolt néhány kérdésre.

A Real Madrid egyetlen játékosa a válogatottban: „Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Sajnálom Sergiót, de az, hogy itt lehetek, a kemény munka gyümölcse, ennek pedig örülök. Kezdek hozzászokni, hiszen az elmúlt alkalommal is itt voltam. Az edzések alapját rengeteg passz képzi.”

Igaz, hogy edzések után egy órát még az edzõközpontban maradsz? „Szeretek itt reggelizni,a konditeremben edzeni és szívesen töltöm itt az idõt. Azt hiszem, ez így jól mûködik. Amikor az emberek arról beszélnek, hogy még nem voltam sérült, mindig lekopogom, de igaz, hogy megpróbálok nagyon vigyázni magamra, hogy jól felkészült lehessek. Szerencsém van, hogy bevethetõ vagyok.”

Pozíció: „Az edzõ középhátvédként számít rám. Itt játszat engem, ez az én posztom, de a védelem bármely pontján képes vagyok játszani.”

A Sevilla elleni meccs: „30 percig nagyon jól játszottunk, aztán nem tudtuk birtokolni a labdát. Nem szerepeltünk jól, a Sevilla pedig sok támadást vezetett, ez megtört minket.”

Kapcsolata Benítezzel: „Amint elveszítettünk egy mérkõzést, sok rossz dolog látott napvilágot. Összesen egyszer gyõztek le minket, a dolgok jól mennek. A játékosok összhangban vannak az edzõvel. Jó formában készülünk az El Clásicóra.”

Cristiano Ronaldo: „A Real Madrid történelmének legjobb góllövõjérõl beszélünk. Maximálisan bízom benne. Még több gólt fog szerezni. Nem boldog, amikor nem sikerül betalálnia, de óriási ambíciója van. Nem tud örülni, ha nem szerez gólt.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK