Figo: Nem jó a leggazdagabb klubnak lenni, ha közben nem nyersz semmit

Luís Figo egy reggeli mellett adott rövid interjút a Marca újságírójának, a téma természetesen a Real Madrid volt.

Mi a véleményed a Real Madrid jelenlegi formájáról?
Pártoló tagként úgy hiszem, ugyanaz, mint a hozzám hasonló tagok többségének. Bízunk benne, hogy a csapat minél sikerebben teljesít a pályán.

Bántott a 4-0-s vereség a Clásicón?
Nos, keserû pirula volt, de le kellett nyelni, az élet pedig megy tovább, szerencsére a bajnokságban van lehetõség kijavítani a hibákat, és visszatérni a helyes útra. Sok mérkõzés lesz még az idényben.

Maradva a 4-0-nál: A Barcelona ennyivel jobb lenne?
Fogalmam sincs, de ne feledjük, hogy a futballban ki kell élvezni a pillanatnyi elõnyszerzéseket: a jó formát, a jobb idõket… Hosszú a szezon, és még semmi nem dõlt el.

Úgy beszélsz most, mint Luís Figo a Real Madrid pártoló tagja. Gondoltál már, Luís Figóra, mint klubelnökre, vagy mint a Real Madrid alkalmazottjára?
Nem tudom. Életem során igazán sosem tûztem ki magam elé különlegesebb célokat. Körülbelül 15 éve vagyok pártoló tag, a szabályok szerint az elnöki pozícióhoz 20 év tagság kell legalább, addig pedig még van néhány év. Van idõm, hogy végiggondoljam.

Szeretnél a Real Madridnál dolgozni?
Pillanatnyilag rendben vagyok, megvannak a saját dolgaim, igazából nem gondolkodtam még ezen.

Szüksége van a klubnak némi változásra?
Nos, néhány dolog rendben van, néhány viszont nem igazán. Meg kell lennie az egyensúlynak az anyagiak és a klub sportélete között. Nem jó a leggazdagabb klubnak lenni, ha közben nem nyersz semmit. Az egyensúlyra kell törekedni.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK