Lucas Vázquez: “Kösz…

Lucas Vázquez: “Köszönetet szeretnék mondani a szurkolóknak, hogy végig mögöttünk álltak a szerdai mérkőzésen. Vasárnap is szükség lesz rájuk. Mindent bele fogunk adni, és a segítségükkel megpróbáljuk megnyerni a mérkőzést. A végsőkig harcolni fogunk. A szezon elején nem tűnt úgy, hogy ilyen helyzetben lehetünk május elejére. Boldogok vagyunk, magabiztosan várjuk a hátralevő mérkőzéseket. Még két trófeát is nyerhetünk, ezért teljes erőbedobással és lelkesedéssel a legjobbunkat fogjuk mutatni. Jó formában vagyunk, a vasárnapi mérkőzésre koncentrálunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”