Marcelo: Zidane erőt ad nekünk

Marcelo a Bwinnek adott interjút a La Liga utolsó fordulója előtt. A Real Madrid a Riazorban fog pályára lépni a Deportivo csapata ellen. Marcelo kifejti a véleményét a mérkőzésről, beszél Zidane szerepéről és Cristiano Ronaldóról is.

A mérkőzésről: „Úgy kell játszanunk, ahogy eddig tettük, türelemmel, meg kell próbálnunk birtokolni a labdát és tisztelnünk kell az ellenfelet. Nem hiszem, hogy ne adnának bele mindent. A csapatok mindig erősen játszanak a Real Madrid ellen, biztos vagyok benne, hogy meg akarják majd nyerni a mérkőzést, ahogy mi is. Azt hiszem, jó mérkőzés lesz. Nem hiszem, hogy az előző találkozónak lesz köze a mostanihoz. Ez a bajnokság utolsó mérkőzése, a Deportivo nyilvánvalóan győzni akar majd, így teljesen más meccs lesz. Tudnod kell, hogyan játssz ellenük, hiszen nagyon sokoldalúak. Van néhány jó játékosuk.”

Zidane szerepe: „A főnök sokat segít, erőt ad nekünk. Beszélünk egymással, változtatnunk kellett néhány dolgon. Azért változtattunk, hogy jobbak legyünk. Nem fogok számokról beszélni, mivel nem szeretem az ilyesmit, de az az igazság, hogy nagyon jól érezzük magunkat vele, nagyszerű edző. Ahogy már mondtam, azért változtak a dolgok, hogy jobbá váljunk.”

Szurkolók: „Mindig köszönetet mondok nekik, hiszen folyamatosan szeretetet kapok tőlük, amit mindig próbálok viszonozni a tőlem telhető legjobb módon, edzéseken és mérkőzéseken egyaránt.”

Cristiano Ronaldo: „Nagyszerű képességei vannak. Nagyon versenyképes, minden edzésen úgy dolgozik, mintha egy mérkőzés lenne, a meccseken pedig úgy, mintha az lenne az utolsó mérkőzése. Edzéseket végez otthon is… Óriási minőség rejlik benne.”

Egy évtized a klubnál: „Úgy gondolom, jó volt. Hatszor jutottunk a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, kétszer a döntőbe. Nyilvánvaló, hogy többet akarunk, de szerintem ez jó teljesítmény.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK