Zidane: Tovább fogunk lépni

A Celta Vigo elleni váratlan vereséget követően Zinédine Zidane értékelte a látottakat. Szóba került néhány játékos egyéni teljesítménye és az elszenvedett vereségek pszichológiai hatása is.

A mérkőzés: "Nem lepett meg a Celta teljesítménye, hiszen egy nagyszerű csapatról beszélünk. Ez most egy kellemetlenebb időszak a csapat számára a két vereség miatt, de nem aggódom. Tisztában vagyunk azzal, hogy mit kell tennünk a változáshoz. Meg fogjuk tenni a szükséges lépéseket és képesek leszünk magunk mögött hagyni mindezt. Mi vagyunk hátrányban, de egyáltalán nem lehetetlen feladat a párharc megfordítása a visszavágón. Képesek vagyunk rá. Előtte még a hétvégi bajnokin is jól kell szerepelnünk, de most első a pihenés."

"Én vagyok a csapat vezére és rajtam áll, hogy megtaláljuk-e a megoldást a problémákra. Talán szükségés volt ez a vereség. Most az a legfontosabb, hogy megőrizzük a nyugalmunkat és hideg fejjel hozzuk meg a döntéseket. Folytatnunk kell az eddig elvégzett munkát. Ez a vereség nem jelenti azt, hogy komoly változtatásokat fogok eszközölni a csapat háza táján, de a jövőben nagyobb intenzitással és több befektetett energiával kell játszanunk. Ez a visszavágóra is vonatkozik. A játékosok jó erőnlétnek örvendenek, ennek ellenére mégsem kezdtük jól a mérkőzést fizikai szempontból."

"Nem az elképzeléseink szerint alakult a találkozó, különösen az első néhány perc. Nehézségeink támadtak a területek megszerzésével. Természetesen elemezni fogom a látottakat. Szombaton újabb meccs vár ránk. Fel kell készülnünk."

Két vereség: "A Sevilla ellen elszenvedett vereség negatívan hatott a csapatra. Mi a Real Madrid vagyunk, nincsenek kifogások. Folytatjuk a munkát és felkészülünk a következő kihívásra. Nem lehetünk elégedettek a közelmúlt eredményeivel. Elemzésekre van szükség, mert valami nem a megfelelő módon működik."

Danilo: "Jól játszott. Ma megkapta a lehetőséget a bizonyításra, de még nem tudom, hogy mi lesz a következő meccsen."

Cserék: "Próbáltam belenyúlni a mérkőzés alakulásába. Ha hátrányban vagy, akkor a támadó szellemiség jegyében kell végrehajtanod a cseréidet. A második félidő végén már három védővel és három csatárral játszottunk."

Lucas: "Nem a hibája miatt cseréltem le. Fáradtnak tűnt, én pedig fel szerettem volna frissíteni a dolgokat. Ez még csak a második meccse a sérüléséből való felépülés óta, ezért döntöttünk a lehozatala mellett."

Érdekel miként vélekedett Marcelo, Casilla és Casemiro a vereségről? Itt elolvashatod a játékosok véleményét a mérkőzéssel kapcsolatban.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK