Morata nem megy sehova!

Bár tagadja, hogy elhagyná a klubot, a Real Madrid támadója, Álvaro Morata az idény jelenlegi szakaszában nehéz helyzetben van a klubjánál.

Tavaly nyáron elhagyta a Juventust, hogy visszatérjen szeretett klubjához azzal a céllal, hogy játsszon és fontos szerep jusson neki Zinedine Zidane csapatában. A dolgok nem egészen úgy alakultak számára, ahogy szerette volna, hiszen a spanyol válogatott támadó nagyon nehezen kapta meg a bizonyítási lehetőséget.

Azt mondják, hogy nem változott az elképzelése az átigazolási időszak végéhez közeledve, csak a játékra és a Real Madrid hullámvölgyből való kisegítésére koncentrál.

Kiváló fizikai állapotban van, de tudja, hogy nem lesz könnyű visszakerülni a kezdőcsapatba, különösen úgy, hogy általában csak a mérkőzések utolsó 10 percében jut neki lehetőség.

Morata

Antonio Conte, aki a Juventusnál dolgozott vele, nagyon kedveli a csatárt és szívesen látná a Chelsea-nél. De nem ők az egyetlen ilyen klub, nem is kell igazán messze menni a következőért: az Arsenal is figyeli Moratát.

Morata ragyogó csillagként érkezett vissza a Real Madridba, miután két sikeres idényt töltött a Juventusnál, de a fénye egyre inkább elhalványult az idény előrehaladtával.

Zidane annak idején kijelentette, hogy szüksége van egy középcsatárra, és habozás nélkül Moratát választotta Karim Benzema mellé, a játékos pedig boldogan tért vissza a spanyol fővárosba.

A fiatal támadó eredetileg azért távozott, mert legyőzhetetlennek tűnő akadályokba ütközött, hiszen a BBC támadásban lényegében mozdíthatatlan volt. Most sokkal magabiztosabban tért vissza, de a valóság árnyaltabb, most pedig kezdi úgy érezni, hogy a néhány évvel ezelőttihez hasonló helyzetbe került, ami végül a távozását eredményezte.

Benzema egyértelműen előtte van a sorban, amit az is bizonyít, hogy a nagyobb mérkőzéseken ő játszik. Igazság szerint Morata olyan helyzetben van, amibe nem gondolta volna, hogy belekerül. Az eddiginél több játéklehetőségre számítva a fiatal támadó jelezte, hogy készen áll, most pedig rajta áll, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy változtasson a helyzetén.

Morata (Instagram, reagálva a napokban megjelent, távozásával kapcsolatos pletykákra, 2017-01-27): "Nem számít, hogy mit mondanak. #halamadrid mindörökké! Ez a Real Madrid, mi pedig MINDANNYIAN megyünk előre mindhalálig!"

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK