Butragueño: Ancelotti egy igazi úriember

A klub intézményi kapcsolatfelelőse, Emilio Butragueño is nyilatkozott a Bajnokok Ligája-sorsolás kapcsán.

Bayern München: „A két csapat nagyon jól ismeri egymást, ezért pontosan tudjuk, hogy mennyire nehéz is lesz ez a párharc. Az ellenfelünknek minden poszton világklasszis játékosai vannak, s hozzánk hasonlóan rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a magas szintű futball világában. A Bayern München egy nagy klub, akikkel kiváló a kapcsolatunk. Nem tagadom, később szerettünk volna találkozni velük, de így alakult a sorsolás. Most az a fontos, hogy megfelelően felkészüljünk.”

Visszavágó a Bernabéuban: „Hazai környezetben játszhatjuk a második mérkőzést, ez ad némi előnyt számunkra, de nem változtat a tényen, hogy Németországban is jól kell játszanunk. A münchenieknek fantasztikus játékosaik vannak, akár húsz perc alatt is képesek kivégezni bármelyik ellenfelüket. Természetesen azt sem szabad elfelejteni, hogy a mi keretünket is hasonló képességű futballisták alkotják. Biztos vagyok abban, hogy a világ visszafojtott lélegzettel vár eme nagyszerű párharc kezdetére.”

Ancelotti visszatérése: „Ancelotti egy fantasztikus edző, temérdeknyi tapasztalattal a háta mögött. Játékosként és edzőként is számtalan trófeát hódított már el. Örömmel mondhatom, hogy nagyszerű kapcsolatot ápolunk vele, és nagyon örülünk a visszatérésének. Ő egy igazi úriember, aki rengeteget tud a futballról.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK