Mayoral: A Bayern védelmi hibáit kihasználhatja a Madrid

Borja Mayoral a tegnapi BL-sorsolás kapcsán mondta el véleményét a szurkolóinak az egyik közösségi oldalon. A jelenleg a Wolfsburgban játszó támadó beszélt a sorsolásról, a Real Madrid párharcáról, saját helyzetéről és cukorbetegségéről is.

Ki nyeri a BL-t? „Mindig az én Real Madridomra fogadok, ha a BL megnyeréséről van szó. Mindenesetre nehéz sorsolásuk van, hiszen a Bayern Münchennel kell szembenézniük. Egyébként néhány lenyűgöző és kiegyenlített párharcot hozott.”

A bajorok gyenge pontja: „A Bayernnek védekezésben vannak problémái, ez az, amit a madridiak kihasználhat a továbbjutás érdekében. De a Madridnak erősnek kell lennie, mert elég egyetlen apró hiba, a Bayern azonnal büntet. Csodálatos párharc lesz, remélem, hogy a Real Madrid nyer.”

Álomcsapat a Real Madrid játékosaiból: „Azok közül a játékosok közül, akiket láttam játszani: Casillas; Carvajal, Ramos, Hierro, Roberto Carlos, Modrić, Zidane, Raúl, Ronaldo, Benzema és Cristiano.”

Mayoral

Karrierje eddigi legszebb pillanata: „A legszebb emlékem az, amikor debütáltam a Bernabéuban a Las Palmas ellen. A nagy álmom pedig az, hogy sikeres legyek a Real Madridban. Keményen dolgozom minden egyes nap, hogy ez valóra válhasson.”

Németország: „A németországi tartózkodásom egyetlen hátulütője az, hogy hiányzik a családom, a barátaim, és az ételek. Az itteni stadionok azonban mindig tömve vannak, a szurkolók pedig végig a csapatuk mögött állnak. El kellett hagynom Spanyolországot annak érdekében, hogy továbbfejlődhessek, ezért csatlakoztam kölcsönben a Wolfsburghoz.”

U21: „Az, hogy behívtak, egy remek elismerés számomra. Alig várom már mind a dánok, mind pedig az olaszok elleni meccset. Deulofeu számára pedig nagyszerű, hogy behívták a felnőtt válogatottba, megérdemli, mivel szerintem nagyszerű játékos. Remélem messzire jut.”

Cukorbetegség: „Minden meccs előtt megmérem a vércukorszintemet, hogy lássuk, szükség van-e beavatkozásra. Ugyanez megtörténik a félidőben is. Meccs közben eddig sosem volt problémám, de edzésen már igen, ilyenkor kérek a fizioterapeutától szőlőcukrot.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK