Cristiano: Meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk a legjobbak

Hat madridi futballista adott interjút a Celta Vigo ellen kiharcolt győzelmet követően.

Cristiano Ronaldo
Értékelés:
„A csapat nagyszerű teljesítményt tett le az asztalra. Megmutattuk, hogy remek formában vagyunk, tele önbizalommal. Már csak egyetlen mérkőzés van hátra a bajnokságból, és jól tudjuk, hogy mindent bele kell adnunk. A Málaga általában jó eredményeket ér el hazai környezetben, de mi a Real Madrid vagyunk. Be kell bizonyítanunk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Bajnokok akarunk lenni.”

Egyéni munka: „Nagyszerű szezont futok. Az edzőm és a társaim nagyon sokat segítettek. Sokat foglalkoztam magammal, hogy csúcsformában legyek a szezon utolsó időszakára, most pedig döntő fontosságú gólokkal tudom segíteni a csapatot. Boldog vagyok. Nagyszerű keretünk van, tele fiatal, de tapasztalt játékosokkal.”

Duplázás: „Egyelőre teljes egészében a vasárnapi meccsel kell foglalkoznunk. Ha azt megnyerjük, akkor bajnokká koronáznak minket. Utána két hetünk lesz a cardiffi döntőre való felkészülésre.”

Isco
„Újabb döntőn vagyunk túl. Már csak egyszer kell jól teljesítenünk, de a La Rosaledában játszandó mérkőzés ugyanolyan kemény lesz, mint a mai. Nagyon motiváltak vagyunk: habár egy döntetlen is elég lenne a bajnoki címhez, a mi célunk a győzelem. Ami engem illet, nagyon különleges lesz a visszatérés az otthonodba. Hatalmas lehetőség áll előttünk, hogy bajnokok legyünk. Én még egyetlenegyszer sem nyertem meg ezt a trófeát a Real Madriddal.”

Cristiano: „Nagyon egyszerű megérteni őt, és megértetni magamat vele. Csupán annyit kell tenned, hogy a tizenhatos környékén lepasszolod neki, a többit pedig elvégzi ő. Mérkőzésről mérkőzésre bizonyítja, hogy egészen kirobbanó formába került az utolsó hónapokra, de ez összességében az egész keretre is igaz. Zidane nagyszerűen rotálta és pihentette a csapatot, ez pedig megteremtette számunkra az esélyt, hogy duplázzunk.”

Marcelo
A találkozó:
„A Celta nagyon akarta a győzelmet, de ismét megmutattuk, hogy képesek vagyunk irányítani egy mérkőzést. Megőriztük a hidegvérünket és megteremtettük a győzelemhez szükséges különbséget. Most ideje pihenni. Jól tudjuk, hogy még semmit sem nyertünk meg, ezért is fogunk mindent beleadni vasárnap.”

James: „Nagyon jó barátom. Nem szeretném, hogy elhagyja a Real Madridot, de nem tudom, hogy mi fog történni.”

Casemiro
„Ez a három pont jelentősen közelebb visz minket a bajnoki címhez. A következő akadály a Málaga, akik nagyszerűen teljesítenek otthon és sokat javultak az utolsó hetekre. Úgy gondolom, hogy ez a csapat megérdemli a La Liga-elsőséget. Tudjuk, hogy kemény találkozó vár ránk az utolsó fordulóban. Cristiano? Elképesztően teljesítet a liga és a Bajnokok Ligája döntő szakaszában. Azt hiszem, ismét az Aranylabda esélyesei között fogják említeni a nevét.”

A csapat vezetőedzője is nyilatkozott a győzelmet követően!

Lucas Vázquez
A találkozó: „A csapat jól tudta, hogy ez a mérkőzés kulcsfontosságú volt a bajnokság szempontjából. Úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet. Nagy intenzitással kezdtünk, Cristiano találata pedig önbizalommal töltött fel a csapatot. Voltak nehézségeink, de a végjátékban szerzett gólok eldöntötték a kérdéseket. Nagyszerű formában vagyunk, a sorsunk pedig továbbra is a saját kezünkben van. A bajnoki cím megszerzésének reményével utazunk Málagába.”

Danilo
„Örülünk a győzelemnek, mert sok áldozatra volt szükség a kiharcolásához. Mindent beleadtunk, és már a mérkőzés korai szakaszában vezetést szereztünk. Sosem volt gondunk azzal, hogy erőteljesen kezdjünk egy találkozót. Most aratjuk le a hozzáállásunk babérjait. Most regenerálódásra van szükség, hogy vasárnap ismét újult erővel szállhassunk harcba a három pontért.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK