José Mourinho: „A Re…

José Mourinho: „A Real Madrid elleni mérkőzés nagyszerű tapasztalatokkal fog szolgálni számunkra. Nem látom problémának, hogy augusztusban az UEFA-szuperkupán is velük kell játszanunk. Bale? Az ő megszerzése lehetetlen küldetés, akárcsak Cristianóé. Jól érzik magukat ott, ahol vannak, így nem látom értelmét annak, hogy időt és energiát pazaroljunk erre az ügyre. De Gea? Hajlandóak lettünk volna tárgyalni, mert nem szeretem az elvágyódó játékosokat, de a Real Madridot már nem érdekelte a dolog.”

Forrás: manutd.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”