José Mourinho: „Sok …

José Mourinho: „Sok szempontból hasonlít egymásra a Real Madridnál és a Manchester Unitednél végzett munkám. Mindkettő nagy klub, mely hatalmas elvárásokat támaszt. Most is egy dinamikus, új játékrendszer kialakítására törekszem, ahogy annak idején Madridban is. A spanyol fővárosban egyáltalán nem volt egyszerű dolgom a Real Madrid és a Barcelona közötti szakadék folyamatos növekedése miatt, de az emberek elégedettek voltak a munkámmal. Az elnök úr és a vezetőség is a maradásomat támogatta, ahogy kezdetben még én magam is, de később ez megváltozott. Akkor szinte könyörögnöm kellett, hogy távozhassak.”

Forrás: record.pt
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”