Keylor Navas: Beleadok mindent, hogy trófeákhoz segítsem a csapatot.

A David Villa közeli lövését hárító, Keylor Navas, illetőleg a Real Madrid egyetlen találatát jegyző saját nevelésű játékosa, Borja Mayoral értékeltek az MLS All-Star elleni mérkőzést követően.

Keylor Navas:

Az előszezonról: „Keményen dolgoztunk az előszezonban, a csapat remek fizikai állapotnak örvend, ami kiemelkedően fontos az előttünk álló szezon szempontjából. Van még min finomítanunk, de ezek miatt nem aggódhatunk, meg kell őriznünk a nyugalmunkat. Az előszezon során, ellenére a fizikai felkészülésnek, képtelenek voltunk százszázalékos teljesítményre, ugyanakkor a szezon rajtjára jobban fogunk összpontosítani.”

 

 

Izgatottság: „Tekintettel a sérülésem miatt kihagyott tavalyi felkészülésre, boldog vagyok, hogy most itt lehettem. Izgatottsággal telten érkeztem, s most alig várom az idény kezdetét. A tőlem megszokott pozitív hozzáállással folytatom a munkát, beleadok mindent, hogy trófeákhoz segítsem a csapatot, hiszen a labdarúgásban ez a legjobb dolog. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy nyerjünk. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, tudjuk, hogy kemény ellenfelek várnak ránk, de erős csapatunk van, amely képes a végső győzelemre."

Borja Mayoral:

Teljesítmény: „Örülök, hiszen végül győzelemmel zártuk a mérkőzést. Napról napra azért dolgozom, hogy maradhassak. Nyilvánvaló, hogy a világ legjobb klubjában szeretnék játszani. Még beszélnem kell Zidane-nal, hogy tudjam mik az elképzelései, de jelenleg boldog vagyok, hogy egyáltalán itt lehetek. Az igazság az, hogy Benzema személyében jelenleg egyetlen csatár van a keretben, így azt gondolom, van rá esély, hogy maradok."

 

 

A jövő: „Ha el kellene hagynom a Real Madridot, mindenképp szeretnék Spanyolországban maradni. Hálás vagyok a klubnak, hogy egy gyengébb idényt követően is bizalmat szavaztak nekem."

 

Forrás: realmadrid.com, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK