Dani Carvajal: Reméljük, hogy ránk mosolyog a szerencse

A csapat első számú jobbhátvédje adott rövid interjút a klub honlapjának.

Gondolatok: „A Bajnokok Ligájának döntőjébe való bejutás sosem könnyű feladat, de mi négyszer is képesek voltunk erre az elmúlt öt esztendőben. Most annak jött el az ideje, hogy befejezzük, amit elkezdtünk. Remek formában vagyunk. Reméljük, hogy a döntő napján ránk mosolyog a szerencse, és a mérkőzés után felemelhetjük a zsinórban harmadik BL-trófeánkat.”

„A Liverpool nagyon kemény ellenfél. Rengeteg gólt lőttek az idényben, egy kifejezetten támadó felfogásban futballozó együttesről beszélünk. A mi sorsolásunk talán nehezebb volt, de ők is erős csapatokkal találkoztak a menetelésük során. A gondolataink most még a Sevilla elleni bajnoki körül összpontosulnak, melyet mindenképpen meg kell nyernünk. A célunk továbbra is az, hogy a tabella második helyén zárjuk a La Liga idei kiírását.”

Rehabilitáció: „Nagyszerűen érzem magam, már labdás és futógyakorlatokat is végezhetek. Jó néhány nap eltelt azóta, hogy utoljára fájdalmaim voltak.”

El Clásico: „Egy nagyon kiegyenlített meccset játszottunk a Barcelonával, amely méltó volt a Klasszikusokot övező presztízshez. A semleges nézők is biztosan élvezték ezt a gólgazdag találkozót.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK