A Barcelonának le kellene igazolnia Florentino Pérezt

A MARCA madridista újságírójának humoros reakciója az elmúlt időszak Barcelonából érkező kritikáira.

Ha egyetlen másodpercre (és vigyázat, csak egyre, nem még vagy félezerre!) egy culé helyébe képzelem magam, megértem az elkeseredettséget és az összeesküvés elméletek gyártását: a meleg golyók, a hűtött golyók, a szerencsétlenség, a szerencse, a bírók, Franco… Most pedig Sergio Ramos.

Az, hogy valaki, akinek a csapatában ott van Luis Suárez – a tökéletes példája annak, amit sosem szabadna futballpályára engedni – rossz fényben akarja feltüntetni a spanyol válogatott kapitányát, hihetetlen. De ismétlem, megértem a kétségbeesést.

Culé

Ahogy Carles Puyol mondta a minap Twitteren, érthetetlen, hogy ha itt van Messi, a legjobb csapat, a legtökéletesebb modell és a legfelkészültebb akadémia, akkor mégis a Real Madrid a világ vitathatatlan királya. Ha még hozzá vesszük azt is, hogy a két klub mennyi befektetéssel dolgozott az elmúlt években, akkor a katalánok szurkolói még dühösebbek lesznek. Az elismert Transfer Markt portál szerint az elmúlt három évben a Barcelona 510.12 millió eurót költött, miközben a Real Madrid csak 156 milliót.

Csodálatos.

Vagyis Barcelonáénál 354 millió euróval kevesebb befektetéssel a Real Madrid hárommal több BL-t nyert, mint a katalánok. Leginkább azért, mert a Madrid mindhármat megnyerte, a Barcelona pedig egyiket sem.

Teljes nonszensz!

Cristiano Ronaldo jobb, mint Messi, emellett Florentino Pérez pedig mérhetetlenül alkalmasabb a posztjára és okosabb is, mint Josep Maria Bartomeu.

Nem tudom, hogy a Real Madrid elnökének milyen lelépési díja van, de a Barcelonának azt az 500 millió eurót arra kellene fordítania, hogy mielőbb megpróbálja leigazolni őt.

Pérez és Bartomeu

Gondolom Florentino első döntése Bartomeu kirúgása lenne.

Vagy, mint a futballvilág Midász királya, és még a Bernabéu stadionnál is nagyobb madridista, úgy döntene, hogy örökre meghagyja a posztján.

Egy II. Joan Gaspart.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK