Vallejo: Ezekkel az edzésekkel alapozzuk meg az idényt

A Real Madrid fiatal védője, Jesús Vallejo a klub hivatalos oldalának nyilatkozott a csapat előszezonjának kezdetén. A játékos beszélt a megkezdett munkáról, az érzéseiről és visszaemlékezett első idényére is.

A munka megkezdése: „Az idény nagyon izgalmasan kezdődik, most az a fontos feladatunk, hogy mentálisan már most csak a felkészülésre koncentráljunk. Ezek az első edzések nagyon fontosak. Úgy tűnhet, hogy nagyon messze van még az idény kezdete és a címekért való küzdelem, de ezek a hosszú edzések készítenek fel az összecsapásokra és ezek töltik fel az akkuinkat az idényre.”

Első lépések: „A legfontosabb az, hogy térjünk vissza, érezzük jól magunkat a labdával és fizikálisan egyaránt. Az is fontos, hogy újra találkozzunk a csapattársainkkal és megismerjük az új edzőt. Jelenleg mindenki boldog és végzi a feladatát az edzőközpontban. Nagyon jó, hogy ilyen kiváló létesítmények állnak rendelkezésünkre.”

Vallejo

Az első napok: „Mindannyian örömmel tértünk vissza az edzésekhez Valdebebasba. A szünetnek vége, mind alig várjuk, hogy újra munkába álljunk. Két bevezető napot tartottunk, keményen dolgoztunk a fizikumunkon. Tegnap voltak az orvosi vizsgálatok, délután edzettünk, ma pedig szintén volt némi edzés. Lépésről lépésre újra összeszedjük magunkat.”

Az első idénye: „Minden alkalommal, amikor pályára léptem vagy amikor edzettem, a legjobbamat adtam, megpróbáltam segíteni a csapatomat, amennyire csak tőlem tellett. És természetesen ott vannak a trófeák, különösen a BL-cím, ami mindenki számára különleges volt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK