Megvan a megegyezés Hazard és a Real Madrid között

Egy spanyol rádióműsorban elhangzott információk szerint a Real Madrid megegyezett Eden Hazard-ral, nyáron pedig le akarják igazolni őt a Chelsea-től a spanyolok. Az Onda Madrid szerint a játékos és a madridi klub közötti nyári flört végén a blancók megállapodtak a részletekről a belga sztárral, akinek jelenleg egy 2020-ig szóló szerződése van a londoniakkal.

A Chelsea 170 milliót akar, a Madrid Kovačićot is bevonná az üzletbe

A Chelsea mindenesetre nem engedi könnyen Hazard-t. Az angol együttes a 27 éves középpályást nagyjából 170 millió euróra taksálja, amit a Madrid nem igazán szeretne majd kifizetni egy szerződése utolsó évébe lépő játékosért.

A Madrid Mateo Kovačić bevonásával próbálhatja meg lecsökkenteni az összeget. A horvát jelenleg kölcsönben játszik a londoniaknál, ráadásul nem is akar visszatérni a Bernabéuba, kölcsönszerződése nyáron lejár, a hatszoros angol bajnok pedig szeretné, ha a középpályás maradna Londonban.

Hazard

A Chelsea keményen dolgozik a szerződéshosszabbításon

Hazard többször is kifejezte szándékát, miszerint a Madrid játékosa szeretne lenni, legutóbb egy nemrég lezajlott interjú során, ahol azt is elmondta, hogy boldogan hosszabbítaná meg a szerződését a Chelsea-vel is, ahol otthon érzi magát, a szurkolók kedvence és mögötte áll a klubvezetés is, akik mindent megtesznek, hogy rábeszéljék a hosszabbításra.

Edzője, Maurizio Sarri szintén szeretné, ha a Chelsea megtartaná a belga középpályást. A szakember a médiának a héten a következőt nyilatkozta: „Rajta múlik. Szerintem a klub képes lenne azonnal megújítani a szerződését, tőle függ, hogy aláírja-e, vagy nem. Én azt akarom, hogy Eden itt játsszon, de csak akkor, ha ő is maradni akar.”

Mindenesetre angol hírek szerint a Chelsea belső szabálya, miszerint 30 év feletti játékosoknak csak egy éves szerződéseket ajánlanak, megakadályozhatják a megállapodást, hiszen a belga középpályás jelenlegi szerződésének vége után hat hónappal már eléri ezt a mérföldkövet.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK